Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Investiții pentru iubitorii sportului
22.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4479

Vești bune pentru slătinenii pasionați de mișcare în aer liber. Primăria Slatina va amenaja două trasee de alergare din tartan, dar și piste pentru bicicliști. Municipalitatea a realizat un studiu de mobilitate urbană, care a trasat investițiile necesare pentru reducerea poluării, iar o dată cu acestea și proiecte pentru iubitorii mersului pe bicicletă.


 Încântați de numărul mare de persoane care au participat la „Crosul Primăverii- Slatina 5K”, reprezentanții Primăriei Slatina au anunțat că vor mai organiza și alte competiții de acest gen, dar că vor avea grijă ca sportivii amatori din oraș să aibă suprafețe potrivite pentru antrenament. În acest sens, autoritățile au gândit două proiecte care cuprind și piste pentru alergare, din tartan.
Prima suprafață de alergare dată în folosință va fi cea din parcul de la fosta Unitate Militară. Investiția va fi scoasă la licitație în curând, iar până în toamnă ar putea începe lucrările. La Pădurea Strehareți, studiul de fezabilitate este în lucru, până la finalizarea lui fiind nevoie de realizarea unor măsurători topografice pentru anumite zone. Un alt proiect important, de care vor beneficia din plin pasionații de ciclism, este inclus în studiul de mobilitate urbană realizat de autoritățile din Slatina.
Studiul de mobilitate urbană a fost realizat de o firmă specializată, care a organizat mai multe dezbateri publice cu instituțiile și persoanele interesare, înainte să stabilească investițiile prioritare în acest domeniu. Pentru realizarea studiului, municipalitatea a obținut fonduri europene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019