Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Investiții pentru iubitorii sportului
22.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 4440

Vești bune pentru slătinenii pasionați de mișcare în aer liber. Primăria Slatina va amenaja două trasee de alergare din tartan, dar și piste pentru bicicliști. Municipalitatea a realizat un studiu de mobilitate urbană, care a trasat investițiile necesare pentru reducerea poluării, iar o dată cu acestea și proiecte pentru iubitorii mersului pe bicicletă.


 Încântați de numărul mare de persoane care au participat la „Crosul Primăverii- Slatina 5K”, reprezentanții Primăriei Slatina au anunțat că vor mai organiza și alte competiții de acest gen, dar că vor avea grijă ca sportivii amatori din oraș să aibă suprafețe potrivite pentru antrenament. În acest sens, autoritățile au gândit două proiecte care cuprind și piste pentru alergare, din tartan.
Prima suprafață de alergare dată în folosință va fi cea din parcul de la fosta Unitate Militară. Investiția va fi scoasă la licitație în curând, iar până în toamnă ar putea începe lucrările. La Pădurea Strehareți, studiul de fezabilitate este în lucru, până la finalizarea lui fiind nevoie de realizarea unor măsurători topografice pentru anumite zone. Un alt proiect important, de care vor beneficia din plin pasionații de ciclism, este inclus în studiul de mobilitate urbană realizat de autoritățile din Slatina.
Studiul de mobilitate urbană a fost realizat de o firmă specializată, care a organizat mai multe dezbateri publice cu instituțiile și persoanele interesare, înainte să stabilească investițiile prioritare în acest domeniu. Pentru realizarea studiului, municipalitatea a obținut fonduri europene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018