Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Încasări mai mari din impozite locale
16.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 107

Direcția Generală Economică a reușit încasări de peste 50% din sumele previzionate în acest an, până la această dată. Reprezentanții instituției spun că în ultimii ani s-a înregistrat o creștere constantă a numărului slătinenilor care își achită la timp impozitele și taxele locale, atât la ghișeu cât și prin sistemul informatic. Cei care nu se conformează riscă blocarea conturilor sau popriri pe veniturile pe care le realizează.


 În primele patru luni ale acestui an, Direcția Generală Economică Slatina a încasat din taxe și impozite mai mult de jumătate din sumele estimate pentru 2018.
Direcția Economică a înregistrat o creștere constantă a încasărilor, atât din partea persoanelor fizice cât și al agenților economici, în ultimii ani. De asemenea, „ghiseul.ro” a fost folosit de tot mai mulți slătineni, pentru plata on-line a contribuțiilor.
Mai sunt însă și contribuabili care nu s-au încadrat în temenele limită, iar în aceste cazuri, autoritățile au emis somații și titluri executorii pentru recuperarea sumelor.
Primul termen limită pentru plata impozitelor locale pentru prima jumătate a anului a fost 31 martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018