Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încasări mai mari din impozite locale
16.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 130

Direcția Generală Economică a reușit încasări de peste 50% din sumele previzionate în acest an, până la această dată. Reprezentanții instituției spun că în ultimii ani s-a înregistrat o creștere constantă a numărului slătinenilor care își achită la timp impozitele și taxele locale, atât la ghișeu cât și prin sistemul informatic. Cei care nu se conformează riscă blocarea conturilor sau popriri pe veniturile pe care le realizează.


 În primele patru luni ale acestui an, Direcția Generală Economică Slatina a încasat din taxe și impozite mai mult de jumătate din sumele estimate pentru 2018.
Direcția Economică a înregistrat o creștere constantă a încasărilor, atât din partea persoanelor fizice cât și al agenților economici, în ultimii ani. De asemenea, „ghiseul.ro” a fost folosit de tot mai mulți slătineni, pentru plata on-line a contribuțiilor.
Mai sunt însă și contribuabili care nu s-au încadrat în temenele limită, iar în aceste cazuri, autoritățile au emis somații și titluri executorii pentru recuperarea sumelor.
Primul termen limită pentru plata impozitelor locale pentru prima jumătate a anului a fost 31 martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE