Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Să avem grijă de mobilierul urban!
09.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1766

Cu 600 de coșuri de gunoi cu un design modern, băncuțe și jardiniere noi, Slatina se înfrumusețează. Autoritățile își propun ca, până la sfârșitul verii, să schimbe o bună parte din mobilierul urban. Slătinenii sunt încântați de aceste schimbări, dar se tem că unii dintre locuitorii orașului nu vor aprecia investițiile municipalității. Pe bună dreptate, ținând cont de faptul că unul dintre noile sisteme de colectare a deșeurilor stradale a fost deja vandalizat.


 În Slatina e nevoie de mobilier urban nou, au decis reprezentanții primăriei, după ce au tot reparat coșuri de gunoi, bănci și jardiniere. Încă de anul trecut au ales designul pubelelor stradale, robuste, confecționate din piatră, cu un sistem de închidere care nu permite aruncarea sacilor cu gunoi menajer. Firma de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, a început zilele acestea montarea lor, pe străzile Primăverii, Cornișei, Libertății și Arcului. În curând vor ajunge în oraș și alte obiecte de mobilier urban.
Slătinenii au remarcat sistemele moderne și se bucură că municipalitatea investește în înfrumusețarea orașului. Dar se tem că și acestea vor cădea pradă vandalilor.
Realitatea confirmă spusele oamenilor. Ieri dimineață, o tânără a trântit pe carosabil unul dintre coșurile de gunoi montate cu o seară înainte de autorități în zona Spitalului Județean.
Iar intenția municipalității de a pune băncuțe noi în oraș a adus în discuție un lucru care nemulțumește o parte din locuitorii orașului. S-au văzut nevoiți să renunțe la băncile din fața blocului din cauza tinerilor gălăgioși care au pus stăpânire pe ele.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019