Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coșuri de gunoi moderne, la Slatina
08.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5319

Mult așteptate de slătineni, primele coșuri de gunoi realizate din piatră și metal, greu de vandalizat, au fost montate aseară în Slatina. Mai întâi pe strada Primăverii, apoi pe Cornișei și Libertății. Inițial, autoritățile au comandat 300 de sisteme moderne, apoi numărul lor a fost suplimentat, astfel încât să fie acoperită cea mai mare parte a orașului.


 A fost o adevărată desfășurare de forțe aseară, pe strada Primăverii din Slatina, locul de unde a început amplasarea noilor coșurilor de gunoi. Angajați ai firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană, supravegheați de directorul societății, Florin Dumitrescu, și viceprimarul Claudiu Stăncioiu au stabilit unde și cum vor fi amplasate primele sistemele moderne de colectare a gunoiului stradal.
De la sediul firmei de spații verzi, de pe strada Tudor Vladimirescu, au fost aduse rând pe rând coșurile de gunoi care și-au găsit locul, deocamdată, pe străzile principale.
Alte coșuri, cu același sistem modern care nu permite aruncarea gunoiului menajer în ele, vor fi montate în această seară, pe alte străzi, anunță reprezentanții municipalității.
Nici nu au terminat muncitorii de amplasat sistemele noi de colectare a deșeurilor stradale, că primul coș, nou-nouț, a căzut pradă unei tinere din Slatina. Pe imaginile surprinse în zona Spitalului Județean de camerele de supraveghere ale orașului se observă cum aceasta încearcă să miște coșul, iar dacă nu reușește îl împinge cu putere și îl trântește pe carosabil. Tot cu ajutorul camerelor video stradale, persoana respectivă a fost identificată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019