Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coșuri de gunoi moderne, la Slatina
07.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5495

Mult așteptate de slătineni, primele coșuri de gunoi realizate din piatră și metal, greu de vandalizat, au fost montate aseară în Slatina. Mai întâi pe strada Primăverii, apoi pe Cornișei și Libertății. Inițial, autoritățile au comandat 300 de sisteme moderne, apoi numărul lor a fost suplimentat, astfel încât să fie acoperită cea mai mare parte a orașului.


 A fost o adevărată desfășurare de forțe aseară, pe strada Primăverii din Slatina, locul de unde a început amplasarea noilor coșurilor de gunoi. Angajați ai firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană, supravegheați de directorul societății, Florin Dumitrescu, și viceprimarul Claudiu Stăncioiu au stabilit unde și cum vor fi amplasate primele sistemele moderne de colectare a gunoiului stradal.
De la sediul firmei de spații verzi, de pe strada Tudor Vladimirescu, au fost aduse rând pe rând coșurile de gunoi care și-au găsit locul, deocamdată, pe străzile principale.
Alte coșuri, cu același sistem modern care nu permite aruncarea gunoiului menajer în ele, vor fi montate în această seară, pe alte străzi, anunță reprezentanții municipalității.
Nici nu au terminat muncitorii de amplasat sistemele noi de colectare a deșeurilor stradale, că primul coș, nou-nouț, a căzut pradă unei tinere din Slatina. Pe imaginile surprinse în zona Spitalului Județean de camerele de supraveghere ale orașului se observă cum aceasta încearcă să miște coșul, iar dacă nu reușește îl împinge cu putere și îl trântește pe carosabil. Tot cu ajutorul camerelor video stradale, persoana respectivă a fost identificată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024