Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aviz pentru demolare la Unitatea Militară
08.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3950

Consilierii locali ai Slatinei au fost convocați astăzi, în ședință de îndată, pentru a aviza demolarea clădirilor degradate de pe terenul fostei unități militare. Sunt trei imobile, date în folosință în anul 1913, care nu mai prezintă siguranță și nu mai pot fi folosite, potrivit unei expertize tehnice realizate recent.


 În timp ce specialiștii în lucrări publice ai Primăriei Slatina realizează documentele premergătoare licitației pentru noul parc, Direcția Administrarea Patrimoniului face demersuri pentru eliberarea terenului. Astfel, s-a finalizat procedura de includere în domeniul privat al Slatinei pentru cele trei clădiri ale Armatei, iar astăzi s-a obținut și avizul consilierilor locali pentru demolare.
O bună parte din terenul ocupat de aceste clădiri va fi transformat într-un parc imens, modern, cu pistă de alergare și un teren de sport multifuncțional. Potrivit fișei tehnice a proiectului, pista de alergare din tartan va avea o suprafață de aproape 1.500 de metri pătrați, iar terenul de sport multifuncțional va ocupa aproximativ 500 de metri pătrați. În parc vor fi și două locuri de joacă, unul de 230 și altul de 280 metri pătrați, dar și un chioșc și o terasă. În proiect este prevăzută și o stradă de acces, paralelă cu Bulevardul A.I. Cuza, care va face legătura între străzile Tunari și Artileriei. Vizitatorii parcului vor avea la dispoziție o parcare de 2.400 metri pătrați, situată la intrarea dinspre strada Tunari. Restul terenului este destinat construirii unui restaurant, cel mai probabil realizat de cei de la MC Donald’s, unui mall și unui cartier de blocuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019