Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Modernizări pe drumurile balastate
07.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 658

Fără drumuri balastate în județ, până în 2020. Este un obiectiv îndrăzneț, pe care Consiliul Județean vrea să îl ducă la bun sfârșit, pe fonduri europene, de la guvern sau din bugetul propriu. Din cei aproximativ 100 de kilometri de drum județean neasfaltat, aproape 45 sunt în lucru, iar o bună parte din tronsoanele rămase sunt cuprinse în proiecte de modernizare.


 Niciun tronson de drum județean din Olt nu va rămâne pietruit, balastat sau din pământ, până în 2020, și-au spus reprezentanții Consiliului Județean, care fac eforturi pentru a duce la îndeplinire acest angajament. Recent, aleșii județului au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru un drum de aproape trei kilometri, la granița cu județul Dolj.
În total, în acest moment sunt în lucru 44,7 kilometri de drumuri județene balastate, pietruite sau din pământ și mai rămân nemodernizați încă 57,8 kilometri, pe mai multe tronsoane. Și pentru o parte dintre aceștia sunt proiecte realizate, aflate în diferite stadii de implementare, spun specialiștii Consiliului Județean. Reprezentanții instituției caută soluții financiare pentru fiecare tronson.

Proiectele mari de reabilitare a infrastructurii rutiere din județ, respectiv refacerea celor aproape 60 de kilometri din DJ 546, dar și cele derulate prin „Strategia Dunării”, cuprind și aceste porțiuni de drum care nu au fost vreodată asfaltate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019