Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani de la Guvern pentru Oituz și alte două străzi
13.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2852

Vești bune pentru slătineni! Ministerul Dezvoltării va aloca fonduri pentru consolidarea și asfaltarea Variantei Oituz a străzii Pitești și a Bulevardului Sfântul Constantin Brâncoveanu. Investiția valorează cât bugetul de asfaltări al Slatinei pe trei ani și nu ar putea fi suportată în totalitate de municipalitate. Banii de la Guvern ar urma să fie alocați în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală.


 Trei străzi care preiau traficul greu din Slatina, de la Podul Olt și până la ieșirea dinspre Pitești, vor fi reabilitate în perioada următoare. Primarul Slatinei, Emil Moț, a obținut de la Guvern promisiunea unui sprijin financiar pentru acest proiect de investiții.

În cazul Variantei Oituz, reabilitarea nu presupune doar repararea asfaltului ci și consolidarea malurilor și captarea izvoarelor subterane. De aceea și valoarea estimată a proiectului este una destul de mare, imposibil de acoperit din bugetul local.
În cel mult două luni, Ministerul Dezvoltării ar trebuie să ofere municipalității un răspuns cert legat de finanțarea acestei investiții.
Până când vor începe lucrările finanțate de Ministerul Dezvoltării, primăria va aloca bani din bugetul local să repare carosabilul degradat de pe Varianta Oituz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE