Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: contracte noi pentru chiriașii ANL
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 866

Aproape 150 de chiriași ai locuințelor ANL din Slatina sunt așteptați în această perioadă la Direcția Administrarea Patrimoniului, să își înnoiască contractele. Trebuie să aibă la ei acte de identitate, documente de venituri și dovada că nu au datorii din taxe și impozite. Solicitările de prelungire a contractelor vor fi supuse aprobării consiliului local.


 Familiile care locuiesc în blocurile ANL de pe strada Orhideelor, dar și cei din blocurile V5, de pe Bulevardul A.I Cuza, și 19D, de pe Ecaterina Teodoroiu, trebuie să își înnoiască, în această perioadă, contractele de închiriere.
Chiriașii care trebuie să își prelungească aceste contracte sunt așteptați la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului.

În total, aproape 150 de contracte vor fi reînnoite în perioada următoare.
În Slatina sunt 244 de locuințe construite de Agenția Națională pentru Locuințe. Zece dintre acestea au fost cumpărate de chiriași, pentru restul fiind încheiate contracte de închiriere. Chiriile pentru o astfel de locuință variază între 90 și 250 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018