Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: contracte noi pentru chiriașii ANL
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 720

Aproape 150 de chiriași ai locuințelor ANL din Slatina sunt așteptați în această perioadă la Direcția Administrarea Patrimoniului, să își înnoiască contractele. Trebuie să aibă la ei acte de identitate, documente de venituri și dovada că nu au datorii din taxe și impozite. Solicitările de prelungire a contractelor vor fi supuse aprobării consiliului local.


 Familiile care locuiesc în blocurile ANL de pe strada Orhideelor, dar și cei din blocurile V5, de pe Bulevardul A.I Cuza, și 19D, de pe Ecaterina Teodoroiu, trebuie să își înnoiască, în această perioadă, contractele de închiriere.
Chiriașii care trebuie să își prelungească aceste contracte sunt așteptați la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului.

În total, aproape 150 de contracte vor fi reînnoite în perioada următoare.
În Slatina sunt 244 de locuințe construite de Agenția Națională pentru Locuințe. Zece dintre acestea au fost cumpărate de chiriași, pentru restul fiind încheiate contracte de închiriere. Chiriile pentru o astfel de locuință variază între 90 și 250 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018