Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: contracte noi pentru chiriașii ANL
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 836

Aproape 150 de chiriași ai locuințelor ANL din Slatina sunt așteptați în această perioadă la Direcția Administrarea Patrimoniului, să își înnoiască contractele. Trebuie să aibă la ei acte de identitate, documente de venituri și dovada că nu au datorii din taxe și impozite. Solicitările de prelungire a contractelor vor fi supuse aprobării consiliului local.


 Familiile care locuiesc în blocurile ANL de pe strada Orhideelor, dar și cei din blocurile V5, de pe Bulevardul A.I Cuza, și 19D, de pe Ecaterina Teodoroiu, trebuie să își înnoiască, în această perioadă, contractele de închiriere.
Chiriașii care trebuie să își prelungească aceste contracte sunt așteptați la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului.

În total, aproape 150 de contracte vor fi reînnoite în perioada următoare.
În Slatina sunt 244 de locuințe construite de Agenția Națională pentru Locuințe. Zece dintre acestea au fost cumpărate de chiriași, pentru restul fiind încheiate contracte de închiriere. Chiriile pentru o astfel de locuință variază între 90 și 250 de lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018