Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum va arăta noul parc de la Unitatea Militară
12.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 11662

Terenul fostei unități militare a reintrat, de astăzi, în administrarea municipalității. Protocolul semnat după renegocierea cu Ministerul Apărării a fost aprobat de Consiliul Local, iar de acum pot fi reluate demersurile de amenajare a zonei. Primul pe listă este parcul de trei hectare. Autoritățile au făcut publice primele imagini cu locul de agrement, unic în oraș.


 Drumul lung de preluare a terenului fostei unități militare de către Primăria Slatina s-a încheiat astăzi, odată cu aprobarea în Consiliul Local a protocolului cu MApN. Reprezentanții municipalității au renegociat condițiile, iar cei ai Direcției Administrarea Patrimoniului au făcut demersurile de includere în domeniul public al Slatinei a acestor suprafețe.
Tot astăzi, autoritățile au făcut publice și primele imagini cu noul parc, ce va fi amenajat în curând pe acest teren. Va fi o zonă de agrement generoasă, cu multe spații destinate sportului în aer liber, dar și cu verdeață din belșug, după cum se vede și în proiecția care face parte din studiul de fezabilitate.
Din acest moment vor fi reluate și negocierile cu investitorii care vor să construiască un mall și un McDonald’s. De asemenea, vor avansa demersurile pentru găsirea unor soluții de finanțare, în vederea construirii unui cartier de blocuri.
Construcția McDonald’s ar putea începe în două luni, dacă toate procedurile administrative vor decurge bine. Pentru ridicarea mall-ului s-au arătat interesați mai mulți dezvoltatori, așa că municipalitatea are în curs de derulare o procedură de evaluare a terenului, pentru a demara o licitație de adjudecare a suprafeței pe care va fi construită zona comercială.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019