Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Esplanada Slatinei, reamenajată. Imagini în premieră
11.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 7648

Esplanada Slatinei va fi complet reamenajată. Se desființează zona cu trepte pe care sunt amenajate bănci, astfel încât de pe actualul spațiu de promenadă să poată fi admirat expo-parcul. Studiul de fezabilitate a fost finalizat, următoarea etapă fiind organizarea licitației pentru desemnarea constructorului. Lucrările ar trebui să înceapă în această toamnă.


 Cel mai animat loc din Slatina, Esplanada, își schimbă înfățișarea. Municipalitatea a făcut publice astăzi primele imagini cu noua față a acestei zone de promenadă. Va fi un spațiu deschis, cu arteziene mai multe și pavaje noi, de unde se vede perfect priveliștea parcului.
Autoritățile anunță că studiul de fezabilitate, document în lipsa căruia nu poate fi demarată nicio lucrare publică, a fost finalizat. Însă până la marea reamenajare, firma care administrează spațiile verzi va face lucrări de reparații.
Proiectul de modernizare a Esplanadei va fi realizat din fonduri de la bugetul local, cheltuielile fiind estimate la cinci milioane de lei.
Esplanada a beneficiat de lucrări ample de modernizare în urmă cu opt ani. În prezent însă, pavajul a cedat, iar anumite componente din mobilierul urban și elementele decorative s-au deteriorat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019