Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Internet Wi-Fi gratuit în tot orașul
28.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 9770

Primăria Slatina vrea să acceseze fonduri europene pentru a oferi internet Wi-Fi gratuit tuturor cetățenilor. În prezent, specialiștii municipalității lucrează la documentația care trebuie depusă până pe 15 mai. Dacă proiectul va fi declarat câștigător, autoritățile trebuie să suporte doar cheltuielile cu abonamentul lunar și mentenanța, echipamentele fiind achiziționate din banii oferiți de Comisia Europeană.


 Să stai pe bancă în parc și să ai acces la internet, fără să folosești datele mobile. Este un lucru pe care orice utilizator și-l dorește. De anul viitor, Slatina ar putea fi unul dintre orașele care să ofere internet gratuit locuitorilor și vizitatorilor.
Finanțarea poate fi obținută în cadrul programului WiFi4EU, lansat de Comisia Europeană încă din 2017.
Proiectul își propune oferirea de internet Wi-Fi gratuit tuturor cetățenilor. Proiectul este bugetat cu 120 milioane de euro pentru perioada 2017 – 2019 şi este dedicat administrațiilor locale. Orice oraș, comună sau sat se poate înscrie în acest program pentru a primi voucherul de 15.000 euro prin intermediul căruia se vor acoperi costurile de achiziție a echipamentelor și instalarea acestora. La rândul său, municipalitatea se obligă să realizeze mentenanța acestor echipamente și să plătească abonamentul lunar la furnizorul de internet pentru o perioadă de cel puțin 3 ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE