Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proprietarii de rable, somați de Poliția Locală
19.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 571

Proprietarii mașinilor abandonate în municipiul Slatina au fost înștiințați de polițiștii locali să le mute de pe domeniul public, altfel vor fi amendați, iar mașinile vor fi ridicate. Aproape 90 de posesori de vehicule abandonate au primit deja notificări până în prezent, iar, dacă nu se vor conforma, din aprilie, polițiștii locali vor trece la ridicarea mașinilor vechi.


 Poliția Locală Slatina face curat în oraș. Toate mașinile abandonate vor fi ridicate de pe străzi, dacă proprietarii nu le vor lua de pe domeniul public.
Până în prezent, aproape 90 de proprietari de mașini abandonate au fost deja înștiințați să le ridice de pe domeniul public.
Din luna aprilie, polițiștii locali vor trece la ridicarea rablelor de pe străzi.
Proprietarii de mașini abandonate trebuie să știe că pentru ridicarea, transportul și depozitarea vehiculului se va aplica o taxă de 200 lei, dacă se achită în 24 ore, la care se adaugă 50 lei pe zi taxa de depozitare, pentru fiecare zi după expirarea celor 24 ore de la ridicare. Totodată, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 lei refuzul proprietarului sau deținătorului legal al vehiculului de a se conforma somației primite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024