Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O șansă în plus pentru dezvoltarea Oltului
13.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1068

Oltul, una dintre zonele sărace ale țării, are o șansă în plus la dezvoltare. Paul Stănescu, ales recent în funcția de vicepreședinte al PSD, și-a propus să se implice pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru dezvoltarea localităților din regiune. Liderii din Olt ai partidului contează și ei pe sprijinul pe care Stănescu îl va oferi Olteniei, prin aplicarea programului de guvernare.


 Județul Olt este bine reprezentat, atât administrativ, cât și politic, la nivel național. Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, este vicepremier al României și ministru al Dezvoltării, dar și vicepreședinte al PSD, pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia. La Congresul extraordinar de sâmbătă al social democraților, Stănescu a dat asigurări că va pune umărul la dezvoltarea județului și a Olteniei.
Iar reprezentanții PSD din Olt mizează în continuare pe ajutorul lui Paul Stănescu, pentru dezvoltarea proiectelor administrative.
La Slatina, spre exemplu, autoritățile speră să obțină fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea Variantei Oituz. Proiectul presupune consolidarea malului pe care este amenajat drumul și captarea apelor de pe versant, apoi asfaltarea. Investiția este de 45 de milioane de lei, mult peste bugetul Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018