Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O șansă în plus pentru dezvoltarea Oltului
13.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1064

Oltul, una dintre zonele sărace ale țării, are o șansă în plus la dezvoltare. Paul Stănescu, ales recent în funcția de vicepreședinte al PSD, și-a propus să se implice pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru dezvoltarea localităților din regiune. Liderii din Olt ai partidului contează și ei pe sprijinul pe care Stănescu îl va oferi Olteniei, prin aplicarea programului de guvernare.


 Județul Olt este bine reprezentat, atât administrativ, cât și politic, la nivel național. Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, este vicepremier al României și ministru al Dezvoltării, dar și vicepreședinte al PSD, pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia. La Congresul extraordinar de sâmbătă al social democraților, Stănescu a dat asigurări că va pune umărul la dezvoltarea județului și a Olteniei.
Iar reprezentanții PSD din Olt mizează în continuare pe ajutorul lui Paul Stănescu, pentru dezvoltarea proiectelor administrative.
La Slatina, spre exemplu, autoritățile speră să obțină fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea Variantei Oituz. Proiectul presupune consolidarea malului pe care este amenajat drumul și captarea apelor de pe versant, apoi asfaltarea. Investiția este de 45 de milioane de lei, mult peste bugetul Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018