Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se evaluează ofertele pentru managementul deșeurilor
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 282

Două firme și o asociere formată din două societăți comerciale au depus oferte pentru colectarea deșeurilor și gestionarea depozitului ecologic de la Bălteni. O comisie a Consiliului Județean analizează documentația depusă, pentru a desemna câștigătorul. Sistemul de management al deșeurilor ar trebuie să devină funcțional până la sfârșitul anului, spun autoritățile județene, care derulează acest proiect.


 Blocate de contestațiile depuse la caietele de sarcini, licitațiile pentru cele două componente ale proiectului de management al deșeurilor, colectare gunoiului și gestionarea depozitului de la Bălteni, au avut loc. Astfel, pentru administrarea depozitului ecologic au depus oferte o firmă din Pitești și o asociere de firme din care face parte și operatorul de salubritatea al Slatinei. Iar la licitația pentru colectarea gunoiului din județ s-au înscris o firmă din București și asocierea din care face parte Salubrisul.
Comisia de analiză a ofertelor va anunța, în primă fază, câștigătorul licitației pentru gestionarea depozitului de la Bălteni, pentru care s-au depus mai din timp ofertele.
Proiectul de management al deșeurilor este derulat de Consiliul Județean Olt cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene. Acesta presupune colectarea deșeurilor atât din poartă în poartă cât și de la punctele fixe amplasate în fiecare localitate. Gunoiul va ajunge la depozitul construit deja la Bălteni și gestionat cu respectarea tuturor standardelor de protecție a mediului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018