Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se evaluează ofertele pentru managementul deșeurilor
12.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 275

Două firme și o asociere formată din două societăți comerciale au depus oferte pentru colectarea deșeurilor și gestionarea depozitului ecologic de la Bălteni. O comisie a Consiliului Județean analizează documentația depusă, pentru a desemna câștigătorul. Sistemul de management al deșeurilor ar trebuie să devină funcțional până la sfârșitul anului, spun autoritățile județene, care derulează acest proiect.


 Blocate de contestațiile depuse la caietele de sarcini, licitațiile pentru cele două componente ale proiectului de management al deșeurilor, colectare gunoiului și gestionarea depozitului de la Bălteni, au avut loc. Astfel, pentru administrarea depozitului ecologic au depus oferte o firmă din Pitești și o asociere de firme din care face parte și operatorul de salubritatea al Slatinei. Iar la licitația pentru colectarea gunoiului din județ s-au înscris o firmă din București și asocierea din care face parte Salubrisul.
Comisia de analiză a ofertelor va anunța, în primă fază, câștigătorul licitației pentru gestionarea depozitului de la Bălteni, pentru care s-au depus mai din timp ofertele.
Proiectul de management al deșeurilor este derulat de Consiliul Județean Olt cu sprijin financiar din partea Uniunii Europene. Acesta presupune colectarea deșeurilor atât din poartă în poartă cât și de la punctele fixe amplasate în fiecare localitate. Gunoiul va ajunge la depozitul construit deja la Bălteni și gestionat cu respectarea tuturor standardelor de protecție a mediului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018