Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Spitalul Caracal, anvelopat cu fonduri europene
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1217

Primăria Caracal derulează un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei, care presupune reabilitarea termică a spitalului municipal. Clădirea veche de mai bine de 30 de ani va beneficia de refacerea fațadei, schimbarea tâmplăriei, dar și a instalațiilor de climatizare, de iluminat ecologic și panouri solare.


 Consilierii locali din Caracal s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe mici modificări ale proiectului de reabilitare termică a spitalului municipal. Investiția este derulată pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
Corpul principal al spitalului, construit în anul 1983, nu a mai beneficiat de lucrări de modernizare a fațadei. De această dată, lucrările prevăzute în proiect vor schimba complet aspectul imobilului, dar vor aduce și un plus de confort termic pentru bolnavi și facturi mai mici la încălzire, pentru autorități.
Reabilitarea termică vizează și toate instalațiile de climatizare, inclusiv înlocuirea caloriferelor și conductelor de la centrala termică. Încăperile unității medicale vor fi încălzite și cu sisteme verzi de producere a energiei.
Spitalul Municipal Caracal este o unitate medicală cu 450 de paturi, care deservește toată zona de sud a județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018