Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Caracal, anvelopat cu fonduri europene
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1286

Primăria Caracal derulează un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei, care presupune reabilitarea termică a spitalului municipal. Clădirea veche de mai bine de 30 de ani va beneficia de refacerea fațadei, schimbarea tâmplăriei, dar și a instalațiilor de climatizare, de iluminat ecologic și panouri solare.


 Consilierii locali din Caracal s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe mici modificări ale proiectului de reabilitare termică a spitalului municipal. Investiția este derulată pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
Corpul principal al spitalului, construit în anul 1983, nu a mai beneficiat de lucrări de modernizare a fațadei. De această dată, lucrările prevăzute în proiect vor schimba complet aspectul imobilului, dar vor aduce și un plus de confort termic pentru bolnavi și facturi mai mici la încălzire, pentru autorități.
Reabilitarea termică vizează și toate instalațiile de climatizare, inclusiv înlocuirea caloriferelor și conductelor de la centrala termică. Încăperile unității medicale vor fi încălzite și cu sisteme verzi de producere a energiei.
Spitalul Municipal Caracal este o unitate medicală cu 450 de paturi, care deservește toată zona de sud a județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018