Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Caracal, anvelopat cu fonduri europene
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1308

Primăria Caracal derulează un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei, care presupune reabilitarea termică a spitalului municipal. Clădirea veche de mai bine de 30 de ani va beneficia de refacerea fațadei, schimbarea tâmplăriei, dar și a instalațiilor de climatizare, de iluminat ecologic și panouri solare.


 Consilierii locali din Caracal s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe mici modificări ale proiectului de reabilitare termică a spitalului municipal. Investiția este derulată pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
Corpul principal al spitalului, construit în anul 1983, nu a mai beneficiat de lucrări de modernizare a fațadei. De această dată, lucrările prevăzute în proiect vor schimba complet aspectul imobilului, dar vor aduce și un plus de confort termic pentru bolnavi și facturi mai mici la încălzire, pentru autorități.
Reabilitarea termică vizează și toate instalațiile de climatizare, inclusiv înlocuirea caloriferelor și conductelor de la centrala termică. Încăperile unității medicale vor fi încălzite și cu sisteme verzi de producere a energiei.
Spitalul Municipal Caracal este o unitate medicală cu 450 de paturi, care deservește toată zona de sud a județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018