Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Caracal, anvelopat cu fonduri europene
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1321

Primăria Caracal derulează un proiect pe fonduri europene în valoare de peste 10 milioane de lei, care presupune reabilitarea termică a spitalului municipal. Clădirea veche de mai bine de 30 de ani va beneficia de refacerea fațadei, schimbarea tâmplăriei, dar și a instalațiilor de climatizare, de iluminat ecologic și panouri solare.


 Consilierii locali din Caracal s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe mici modificări ale proiectului de reabilitare termică a spitalului municipal. Investiția este derulată pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
Corpul principal al spitalului, construit în anul 1983, nu a mai beneficiat de lucrări de modernizare a fațadei. De această dată, lucrările prevăzute în proiect vor schimba complet aspectul imobilului, dar vor aduce și un plus de confort termic pentru bolnavi și facturi mai mici la încălzire, pentru autorități.
Reabilitarea termică vizează și toate instalațiile de climatizare, inclusiv înlocuirea caloriferelor și conductelor de la centrala termică. Încăperile unității medicale vor fi încălzite și cu sisteme verzi de producere a energiei.
Spitalul Municipal Caracal este o unitate medicală cu 450 de paturi, care deservește toată zona de sud a județului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE