Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Investiții în educație și sănătate, la Brâncoveni
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 108

Elevii, dar și copiii de grădiniță din Brâncoveni vor învăța în cele mai bune condiții, indiferent de satul în locuiesc. Autoritățile vor continua proiecte de modernizare a infrastructurii școlare, prin Programul Național de Dezvoltare, etapa a II-a. Tot cu fonduri de la Guvern va fi modernizat și extins dispensarul comunal.


 Unitățile de învățământ din comuna Brâncoveni sunt frecventate zilnic de 255 de copii, dintre care 70 de preșcolari. Pentru ei, autoritățile locale au scris proiecte și au accesat fonduri să renoveze toate școlile și grădinițele. Cu sprijin financiar de la Guvern, Primăria Brâncoveni va moderniza și dispensarul din comună.
Pentru cele două unități de învățământ, contractele de finanțare au fost semnate, luna aceasta urmând să fie derulată și licitația pentru stabilirea constructorului. Acesta are misiunea să transforme clădirile vechi în imobile moderne, care să ofere cele mai bune condiții de studiu pentru copiii din comună.

Primăria Brâncoveni va primi finanțare prin PNDL și pentru amenajarea unei rețele de alimentare cu apă în toată comuna, investiție în valoare de 137 de miliarde de lei, care vizează toate cele patru sate ale comunei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018