Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții în educație și sănătate, la Brâncoveni
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 126

Elevii, dar și copiii de grădiniță din Brâncoveni vor învăța în cele mai bune condiții, indiferent de satul în locuiesc. Autoritățile vor continua proiecte de modernizare a infrastructurii școlare, prin Programul Național de Dezvoltare, etapa a II-a. Tot cu fonduri de la Guvern va fi modernizat și extins dispensarul comunal.


 Unitățile de învățământ din comuna Brâncoveni sunt frecventate zilnic de 255 de copii, dintre care 70 de preșcolari. Pentru ei, autoritățile locale au scris proiecte și au accesat fonduri să renoveze toate școlile și grădinițele. Cu sprijin financiar de la Guvern, Primăria Brâncoveni va moderniza și dispensarul din comună.
Pentru cele două unități de învățământ, contractele de finanțare au fost semnate, luna aceasta urmând să fie derulată și licitația pentru stabilirea constructorului. Acesta are misiunea să transforme clădirile vechi în imobile moderne, care să ofere cele mai bune condiții de studiu pentru copiii din comună.

Primăria Brâncoveni va primi finanțare prin PNDL și pentru amenajarea unei rețele de alimentare cu apă în toată comuna, investiție în valoare de 137 de miliarde de lei, care vizează toate cele patru sate ale comunei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE