Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții în educație și sănătate, la Brâncoveni
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 117

Elevii, dar și copiii de grădiniță din Brâncoveni vor învăța în cele mai bune condiții, indiferent de satul în locuiesc. Autoritățile vor continua proiecte de modernizare a infrastructurii școlare, prin Programul Național de Dezvoltare, etapa a II-a. Tot cu fonduri de la Guvern va fi modernizat și extins dispensarul comunal.


 Unitățile de învățământ din comuna Brâncoveni sunt frecventate zilnic de 255 de copii, dintre care 70 de preșcolari. Pentru ei, autoritățile locale au scris proiecte și au accesat fonduri să renoveze toate școlile și grădinițele. Cu sprijin financiar de la Guvern, Primăria Brâncoveni va moderniza și dispensarul din comună.
Pentru cele două unități de învățământ, contractele de finanțare au fost semnate, luna aceasta urmând să fie derulată și licitația pentru stabilirea constructorului. Acesta are misiunea să transforme clădirile vechi în imobile moderne, care să ofere cele mai bune condiții de studiu pentru copiii din comună.

Primăria Brâncoveni va primi finanțare prin PNDL și pentru amenajarea unei rețele de alimentare cu apă în toată comuna, investiție în valoare de 137 de miliarde de lei, care vizează toate cele patru sate ale comunei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018