Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă 50 de containere îngropate în Slatina
07.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1238

Primăria Slatina își propune să achiziționeze încă 50 de containere îngropate, pe parcursul acestui an. Astfel, autoritățile vor reuși să înlocuiască toate ghenele vechi și să adauge containere în plus, în cartierele în care gunoiul se ridică foarte des. Cu aceste achiziții, Slatina va fi primul oraș din România care va avea containere îngropate pe toate străzile și în toate cartierele.


 În Satina sunt amplasate în acest moment 206 containere îngropate, în majoritatea cartierelor. Potrivit unei analize realizate de reprezentanții municipalității, ar mai fi nevoie de cel puțin 20 de sisteme de acest gen, pentru a fi înlocuite toate ghenele vechi, dar și de altele în plus, care să asigure colectarea unor cantități mai mari de deșeuri, în zonele în care mașina de gunoi trebuie să ajungă foarte des.
Procedurile de achiziționare a noilor ghene vor începe imediat după aprobarea bugetului local pentru anul acesta. Până atunci, operatorul de salubritate va ridica vechile containere, rămase lângă cele noi, amplasate recent în mai multe zone din oraș.
Anul trecut, Primăria Slatina a achiziționat, cu fonduri din bugetul local, 50 de containere îngropate pe care le-a și montat, în toamnă. O comisie formată din angajați ai Direcției Administrarea Patrimoniului și ai operatorului de salubritate au identificat zonele și au supravegheat amplasarea sistemelor moderne.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE