Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Duplexuri pentru copiii instituționalizați din Caracal
06.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 120

Consiliul Județean va aloca și anul acesta fonduri din bugetul propriu, pentru renovarea caselor și apartamentelor în care stau copiii instituționalizați. Două locuințe din Slatina vor fi renovate în perioada următoare, iar două case vechi din Caracal, în care stau copii aflați în grija statului, vor fi demolate, în locul lor fiind construite două imobile noi de tip duplex. Autoritățile județene au planuri de investiții și pentru căminul de bătrâni din Fălcoiu și pentru Centrul de Îngrijire și Asistență din Corabia.


 Uitați de familii, îngrijiți și educați de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, copiii din căsuțele de tip familial locuiesc în condiții din ce în ce mai bune. Consiliul Județean are grijă să aloce în fiecare an fonduri pentru renovarea apartamentelor sau caselor în care stau acești copii. În ultima ședință, aleșii județului au aprobat indicatorii tehnico- economici pentru construirea de acoperișuri și modernizarea a două locuințe.
Anul trecut, Consiliul Județean a alocat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului aproximativ două milioane de lei, pentru renovarea a 25 de apartamente în care funcționează căsuțe de tip familial.
Investiții importante pentru copiii instituționalizați sunt prevăzute anul acesta și la Caracal. Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două case vechi în care funcționează căsuțe de tip familial vor fi demolate, în locul lor fiind ridicate două imobile de tip duplex, cu o capacitate dublă față de cea existente. În plus, Consiliul Județean își propune să aloce, în a doua parte a anului, fonduri pentru renovarea căminului de bătrâni de la Fălcoiu și pentru construcția unei cantine la Centrul de Îngrijire și Asistență din Corabia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018