Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Duplexuri pentru copiii instituționalizați din Caracal
06.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 134

Consiliul Județean va aloca și anul acesta fonduri din bugetul propriu, pentru renovarea caselor și apartamentelor în care stau copiii instituționalizați. Două locuințe din Slatina vor fi renovate în perioada următoare, iar două case vechi din Caracal, în care stau copii aflați în grija statului, vor fi demolate, în locul lor fiind construite două imobile noi de tip duplex. Autoritățile județene au planuri de investiții și pentru căminul de bătrâni din Fălcoiu și pentru Centrul de Îngrijire și Asistență din Corabia.


 Uitați de familii, îngrijiți și educați de personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, copiii din căsuțele de tip familial locuiesc în condiții din ce în ce mai bune. Consiliul Județean are grijă să aloce în fiecare an fonduri pentru renovarea apartamentelor sau caselor în care stau acești copii. În ultima ședință, aleșii județului au aprobat indicatorii tehnico- economici pentru construirea de acoperișuri și modernizarea a două locuințe.
Anul trecut, Consiliul Județean a alocat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului aproximativ două milioane de lei, pentru renovarea a 25 de apartamente în care funcționează căsuțe de tip familial.
Investiții importante pentru copiii instituționalizați sunt prevăzute anul acesta și la Caracal. Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două case vechi în care funcționează căsuțe de tip familial vor fi demolate, în locul lor fiind ridicate două imobile de tip duplex, cu o capacitate dublă față de cea existente. În plus, Consiliul Județean își propune să aloce, în a doua parte a anului, fonduri pentru renovarea căminului de bătrâni de la Fălcoiu și pentru construcția unei cantine la Centrul de Îngrijire și Asistență din Corabia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018