Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șase terenuri noi de tenis de câmp
14.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1508

Veste bună pentru iubitorii sportului alb. Slătinenii și nu numai vor putea practica acest sport pe noi și moderne terenuri de tenis de câmp. Șase astfel de suprafețe de joc, trei cu zgură și trei cu suprafață rapidă vor fi amplasate în incinta Clubului Nautic și de Agrement Plaja Olt, până la sfârșitul acestui an.


 Din acest an, cei care doresc să facă mișcare au un motiv în plus pentru a trece pragul celui mai modern centru sportiv din Olt. Pe lângă fotbal, fitness, minigolf, bicicletă sau role, în curând se vor construi terenuri de tenis de câmp iluminate cu instalație de nocturnă. Două dintre acestea vor fi acoperite, astfel ca în interior presiunea și temperatura să fie optime jocului de tenis.
Municipalitatea va aloca în acest an Clubului Sportiv Municipal Slatina, 11,29 de milioane de lei.
În cadrul CSM Slatina activează mai multe ramuri sportive: atletism, box, handbal, karate, lupte și tenis de masă, iar în curând va funcționa și secția de fotbal. În subordinea clubului funcționează Clubului Nautic și de Agrement Plaja Olt, Bazinul de Înot și Patinoarul artificial din Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE