Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina: Investiții prioritare pentru 2018
14.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 427

Primăria Slatina a stabilit lista cu proiectele de investiții realizate din creditul intern, contractat de autorități anul trecut. Sunt 27 de milioane de lei, din cei 45 împrumutați, care vor fi repartizați atât pentru reabilitarea termică a aproximativ 40 blocuri, cât și pentru sala polivalentă și sala de sport de la Școala „Vlaicu Vodă”, dar și pentru extinderea sistemului de supraveghere video.


 Înainte să aprobe bugetul general de venituri și cheltuieli al Slatinei, autoritățile au stabilit lista cu investițiile care vor fi dezvoltate din fondurile contractate de municipalitate de la bancă. Iată lista cu obiectivele și sumele aferente.
- construire sală sport școala gimnazială Vlaicu Vodă din municipiul Slatina- 2.500.000 lei
- extindere sistem supraveghere video în municipiul Slatina- 2.000.000 lei
- sistem de irigații zona Club Nautic - 1.000.000 lei
- modernizare infrastructură rutieră existentă în municipiul Slatina (Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, Strada Pitești, Strada Oituz) - 4.000.000 lei
La sala de sport de la Școala „Vlaicu Vodă”, ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în perioada imediat următoare, când se va încălzi afară. La fel și în cazul sistemului de irigații care trebuie amenajat pentru întreținerea spațiilor verzi de la Clubul Nautic. Pentru proiectele de reabilitare termică a blocurilor, Primăria Slatina a alocat suma de peste 9,5 milioane lei. Cu acești bani vor fi anvelopate, în acest an, imobilele incluse în cererile de finanțare II, V și VII, aproximativ 40 de blocuri. În aceeași listă, autoritățile au mai prevăzut fonduri și pentru cofinanțarea lucrărilor la sala polivalentă, investiției derulată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, blocată însă după ce firma care a câștigat licitația de execuție a intrat în insolvență. În total, 27 de milioane de lei, din cei 45 contractați anul trecut ca împrumut, pot fi folosiți pentru achitarea facturilor către firmele care vor realiza aceste investiții, în 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018