Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gaze și apă la Scornicești
14.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 481

Condiții mai bune pentru locuitorii orașului Scornicești. Anul acesta, în mai multe cartiere, vor fi executate lucrări pentru introducerea rețelelor de alimentare cu gaze și apă. Proiectul este deja în lucru, iar lucrările vor demara, după toate probabilitățile, în primăvară. Investiția este mult așteptată de locuitorii orașului.


 Asfaltare, reabilitarea unor blocuri și instituții de învățământ, dar și reamenajarea unor spații verzi, sunt câteva dintre proiectele demarate de Primăria Scornicești pentru 2018. Pe lângă acestea, edilul Ioan Prioteasa mai vrea și alte investiții în cartierele orașului.
Extinderea rețelei de apă este un alt obiectiv pentru autorități, iar lucrările vor demara în curând. Mai multe cartiere vor fi prinse și în acest proiect.
Pe lista de investiții se află, de asemenea, și introducerea rețelei de canalizare, în toate cartierele din orașul Scornicești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018