Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Gaze și apă la Scornicești
14.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 540

Condiții mai bune pentru locuitorii orașului Scornicești. Anul acesta, în mai multe cartiere, vor fi executate lucrări pentru introducerea rețelelor de alimentare cu gaze și apă. Proiectul este deja în lucru, iar lucrările vor demara, după toate probabilitățile, în primăvară. Investiția este mult așteptată de locuitorii orașului.


 Asfaltare, reabilitarea unor blocuri și instituții de învățământ, dar și reamenajarea unor spații verzi, sunt câteva dintre proiectele demarate de Primăria Scornicești pentru 2018. Pe lângă acestea, edilul Ioan Prioteasa mai vrea și alte investiții în cartierele orașului.
Extinderea rețelei de apă este un alt obiectiv pentru autorități, iar lucrările vor demara în curând. Mai multe cartiere vor fi prinse și în acest proiect.
Pe lista de investiții se află, de asemenea, și introducerea rețelei de canalizare, în toate cartierele din orașul Scornicești.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018