Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, buget de 23 de milioane pentru investiții
12.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 203

Caracalul va avea un buget de 23 de milioane de lei pentru investițiile din 2018. Suma este cu patru milioane mai mare decât cea de anul trecut, spun reprezentanții municipalității. Banii vor fi suficienți pentru plata cofinanțărilor la proiecte, dar și pentru alte investiții. Prioritățile vor fi stabilite în funcție de dorințele cetățenilor, parteneri de încredere ai autorităților locale, atunci când vine vorba de trasarea direcțiilor de dezvoltare pentru oraș.


 Primăria Caracal a stabilit bugetul de investiții pentru anul acesta. Suma, rezultată în urma noii formule de calcul adoptate de Guvern, este mai mare decât cea de anul trecut. În total, 23 de milioane de lei vor fi dedicați dezvoltării orașului. Jumătate din sumă este rezervată pentru contribuțiile pe care municipalitatea le are de achitat pentru proiectele cu finanțare externă. Restul, au fost repartizați în funcție de propunerile cetățenilor.
Chiar și cu aceste sume în plus, bugetul Caracalului nu este suficient de generos pentru a realiza, într-un timp scurt, tot ce ar fi nevoie în oraș.
Iar dacă autoritățile vor manifesta deschidere în discuțiile cu cetățenii, oamenii vor înțelege exact ce și cât se poate face în orașul lor.
Primăria Caracal a semnat deja contracte de finanțare pentru modernizarea Bibliotecii Municipale, Muzeului Romanațiului și Casei Memoriale Iancu Jianu, modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal și reabilitarea termică a unității medicale. Toate necesită cofinanțare din bugetul local.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024