Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Construcții noi pe terenul unității militare
12.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3885

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.


 Pe lângă parc și zona comercială, autoritățile din Slatina vor să construiască și locuințe, pe terenul fostei unități militare. Imediat ce au finalizat procesul administrativ de preluare a suprafețelor de la Ministerul Apărării Naționale, municipalitatea va avansa discuțiile cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, pentru a accesa un credit cu această destinație.
Mai întâi, reprezentanții municipalității trebuie să afle suma pe care o pot împrumuta, apoi vor stabili numărul locuințelor și suprafața lor.
Pe același teren vor mai fi construite o creșă și o grădiniță, pentru copiii din Slatina. În acest moment, aproximativ 100 de copii sunt pe lista de așteptare, pentru un loc la creșă. De asemenea, în zona respectivă nu există nicio grădiniță cu program prelungit.
În perioada imediat următoare, Primăria Slatina va solicita, în consiliul local, aprobare pentru demolarea clădirilor vechi, dezafectate, care au mai rămas pe terenul din zona gării.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018