Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mii de slătineni și-au plătit din timp impozitele
08.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1136

Peste 9.000 de slătineni și alte 600 de societăți comerciale din Slatina și-au achitat deja impozitele locale pentru anul în curs. Majoritatea persoanelor fizice au plătit pentru tot anul, iar în acest fel au beneficiat de o reducere de 10%. De asemenea, tot mai mulți slătineni au apelat la plata on-line a acestor datorii, prin site-ul ghișeul.ro.


 Ultima lună a fost una aglomerată pentru angajații Direcției Generale Economice Slatina. La casieria instituției au venit mii de persoane care și-au achitat din timp impozitele pe terenuri, clădiri sau autoturisme.
Cei care au vrut să evite drumul până la ghișeu, au apelat la plata on-line, un sistem informatic fără costuri suplimentare pentru contribuabili.

Anul acesta, impozitele locale au rămas aceleași ca și în 2017. Doar persoanele fizice care dețin spații comerciale vor plăti jumătate din cât achitau anul trecut. Acestea trebuie să își depună însă la timp rapoartele de evaluare pentru spațiile respective, pentru a beneficia de reducere.
În cazul persoanelor juridice, raportul realizat de evaluator, în care este înscrisă valoarea spațiului respectiv, trebuie depus din trei în trei ani. Persoanele fizice depun acest raport o dată la cinci ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE