Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân din Slatina
07.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 768

Primăria Slatina, prin Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, subvenționează și anul acesta sterilizarea patrupedelor cu stăpân. Slătinenii trebuie să depună o cerere și apoi să meargă cu animalele la cabinetul veterinar indicat de autorități. Toată operațiunea durează câteva ore și nu implică niciun cost din partea proprietarilor.


Autoritățile din Slatina vor să prevină înmulțirea necontrolată a câinilor și abandonul lor. De aceea vor continua campania de sterilizarea gratuită pentru patrupedele cu stăpân și anul acesta. Slătinenii nu sunt însă interesați de aceste servicii, cu toate că sunt încă mulți câini lăsați liberi pe străzi.
Cei care au câini și vor să îi sterilizeze trebuie să știe că procedura este extrem de rapidă și în totalitate gratuită.
Municipalitatea a achiziționat anul trecut 4.000 de microcipuri și tot atâtea doze de vaccin antirabic. Acestea au fost predate Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, iar medicii veterinari de aici au mers din poartă în poartă, să înregistreze patrupedele. Cu toate că proprietarii nu au plătit nimic pentru aceste servicii, au fost destui slătineni care au refuzat să își înregistreze animalele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018