Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sterilizare gratuită pentru câinii cu stăpân din Slatina
07.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 984

Primăria Slatina, prin Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, subvenționează și anul acesta sterilizarea patrupedelor cu stăpân. Slătinenii trebuie să depună o cerere și apoi să meargă cu animalele la cabinetul veterinar indicat de autorități. Toată operațiunea durează câteva ore și nu implică niciun cost din partea proprietarilor.


Autoritățile din Slatina vor să prevină înmulțirea necontrolată a câinilor și abandonul lor. De aceea vor continua campania de sterilizarea gratuită pentru patrupedele cu stăpân și anul acesta. Slătinenii nu sunt însă interesați de aceste servicii, cu toate că sunt încă mulți câini lăsați liberi pe străzi.
Cei care au câini și vor să îi sterilizeze trebuie să știe că procedura este extrem de rapidă și în totalitate gratuită.
Municipalitatea a achiziționat anul trecut 4.000 de microcipuri și tot atâtea doze de vaccin antirabic. Acestea au fost predate Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, iar medicii veterinari de aici au mers din poartă în poartă, să înregistreze patrupedele. Cu toate că proprietarii nu au plătit nimic pentru aceste servicii, au fost destui slătineni care au refuzat să își înregistreze animalele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018