Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Asfalt și canalizare la Vișina
07.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 290

În comuna Vișina, 2018 este anul investițiilor mari. Autoritățile au semnat un contrat pentru asfaltarea a 12 kilometri de drum și așteaptă să înceapă, pe fonduri europene, lucrările la rețeaua de canalizare. Tot anul acesta trebuie să înceapă și construcția unul bloc de locuințe ANL, iar prin intermediul Grupului de Acțiune Locală, va fi depus un proiect de modernizare a parcului din localitate.


 Cu multă muncă și determinare, marile proiecte pot fi implementate și la sat. O dovedesc autoritățile din Vișina, care au reușit să acceseze sume consistente pentru investiții, prin programe europene sau guvernamentale.
Primăria Vișina va primi, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, fonduri pentru implementarea altor două proiecte de investiții.
Celălalt proiect pe fonduri guvernamentale, în valoare de aproximativ 500.000 lei, vizează modernizarea dispensarului comunal și a centrului de permanență de la Vișina. Vor fi refăcute instalații electrice și sanitare, finisajele interioare, iar clădirea va fi izolată termic, în totalitate. O altă investiție care stă să înceapă este amenajarea unei rețele de canalizare, în prelungirea celei existente.
Edilul din Vișina a spus că, în ceastă perioadă, se fac ultimele calcule pentru stabilirea bugetelor necesare fiecărei investiții. Toate aceste proiecte au nevoie de fonduri pentru cofinanțare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018