Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Asfalt și canalizare la Vișina
07.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 258

În comuna Vișina, 2018 este anul investițiilor mari. Autoritățile au semnat un contrat pentru asfaltarea a 12 kilometri de drum și așteaptă să înceapă, pe fonduri europene, lucrările la rețeaua de canalizare. Tot anul acesta trebuie să înceapă și construcția unul bloc de locuințe ANL, iar prin intermediul Grupului de Acțiune Locală, va fi depus un proiect de modernizare a parcului din localitate.


 Cu multă muncă și determinare, marile proiecte pot fi implementate și la sat. O dovedesc autoritățile din Vișina, care au reușit să acceseze sume consistente pentru investiții, prin programe europene sau guvernamentale.
Primăria Vișina va primi, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, fonduri pentru implementarea altor două proiecte de investiții.
Celălalt proiect pe fonduri guvernamentale, în valoare de aproximativ 500.000 lei, vizează modernizarea dispensarului comunal și a centrului de permanență de la Vișina. Vor fi refăcute instalații electrice și sanitare, finisajele interioare, iar clădirea va fi izolată termic, în totalitate. O altă investiție care stă să înceapă este amenajarea unei rețele de canalizare, în prelungirea celei existente.
Edilul din Vișina a spus că, în ceastă perioadă, se fac ultimele calcule pentru stabilirea bugetelor necesare fiecărei investiții. Toate aceste proiecte au nevoie de fonduri pentru cofinanțare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018