Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Investiții pentru un profit mai mare la Olt Drum
06.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 782

Consiliul Județean vrea să majoreze capitalul social al societății Olt Drum. Autoritățile județene vor să achiziționeze utilaje noi, care să fie folosite pentru lucrări de reparații și modernizări ale drumurilor. În acest fel, societatea, care are ca unic acționar Consiliul Județean, va deveni mai profitabilă.


 O autobasculantă, un cilindru compactor și un trailer pentru transportul mașinilor. Acestea ar fi utilajele de care ar avea nevoie societatea Olt Drum, care aparține Consiliului Județean, pentru a putea contracta lucrări mai mari de infrastructură rutieră. Reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Olt Drum au discutat despre alocarea unor sume pentru majorarea capitalului social, care să permită aceste investiții.
Banii din bugetul județului pentru majorarea capitalului social vor fi alocați cel mai probabil în a doua parte a anului, după ce se va stabili și valoarea utilajelor ce vor fi achiziționate.
Directorul Olt Drum, Marian Călin, a explicat că, în acest moment, societatea Consiliului Județean obține venituri din lucrări de reparații și modernizări ale drumurilor, dar valoarea acestora ar fi mult mai mare dacă ar avea utilaje mai multe și mai performante. Cu ceea ce au acum, nu pot participa la licitații pentru a contracta lucrări ample.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018