Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale tematice la Poliția Locală
05.02.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 646

Să fie prezenți mai mult în stradă și să rezolve cât mai multe dintre problemele pe care le întâmpină cetățenii, polițiștii locali au pus la punct un nou mod de acțiune. Desfășoară controale tematice, fie pentru depistarea neregulilor în trafic, fie pentru verificarea disciplinei în construcții sau pentru asigurarea ordinii publice. Astfel, în ultima lună au aplicat un număr record de amenzi, mai mult decât dublu față de perioada anterioară.


 Poliția Locală Slatina și-a intensificat acțiunile de control, în ultimele două săptămâni. Astfel, între 12 ianuarie și 5 februarie, oamenii legii au aplicat peste 300 de sancțiuni, cele mai multe dintre ele pentru opriri neregulamentare.
Și pietonii care au fost surprinși că traversau neregulamentar au fost amendați, la fel și mașinile de mare tonaj care nu au voie să circule pe străzile principale. Polițiștii locali au acționat în baza unor tematici stabilite anterior, astfel că și rezultatele au depășit cu mult perioadele anterioare, explică directorul Poliției Locale.

În această săptămână, polițiștii locali vor acționa pentru depistarea conducătorilor auto care blochează accesul la proprietate, curți, parcări, imobile, îngreunează sau blochează mijloacele de transport în comun sau blochează traficul în zona unităților medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024