Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Mobilizare generală pentru deszăpezire
21.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 743

Codul galben de ninsori și viscol și-a făcut simțite efectele și în Slatina. 24 de utilaje și zeci de angajați ai celor două firme care se ocupă cu deszăpezirea orașului, Dezvoltare Urbană și Salubris, au ieșit în stradă pentru curățarea căilor de acces ale orașului. Peste 1.300 de tone de material antiderapant au fost achiziționate pentru ca slătinenii să poată circula în condiții cât mai bune.


Din noaptea trecută, iarna și-a intrat din nou în drepturi. Primii fulgi căzuți au alarmat responsabilii cu deszăpezirea orașului. Pentru ca situația să fie sub control, edilul orașului a verificat cum se va face deszăpezirea în Slatina. Dezvoltare Urbană este prima firmă la care a ajuns Moț aseară, când primii fulgi de nea au început să cadă.
După ce s-a asigurat că totul este așa cum trebuie, edilul a mers la Salubris, acolo unde directorul firmei l-au asigurat că sunt pregătiți pentru a face față ninsorii.
În această dimineață, angajații celor două firme au intervenit pentru asigurarea unui trafic normal.
În acest an, reprezentanții societății Dezvoltare Urbană au achiziționat un ATV cu lamă pentru deszăpezire, care va ușura mult munca oamenilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE