Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Slatina 650” este și în 3D
19.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3976

„Slatina 650” este, de astăzi, și în format 3 D. Literele cu mesaj aniversar au fost amplasate pe Esplanadă, iar toți cei care vor să aibă o amintire de la această sărbătoare sunt așteptați să se fotografieze încă de acum. Mâine seară, decorul din jurul acestor litere va fi unul spectaculos, militarii cu torțe oprindu-se aici pentru imortalizarea momentului.


 Se fac ultimele pregătiri pentru marea sărbătoare de mâine, aniversarea a 650 de ani de atestare documentară. Pe lângă manifestările artistice și culturale de mare valoare, evenimentul este presărat și cu elemente inedite, care să atragă cât mai mulți oameni, de toate vârstele. Pe Esplanadă și-au făcut deja apariția litere în format 3D, care, probabil, vor fi decorul favorit al slătinenilor pentru fotografiile aniversare.
Literele aniversare vor fi luminate de proiectoare, în timpul serii și al nopții. Iar mâine seară, vor fi înconjurate de torțe.

Tot mâine, de la ora 11.30, autoritățile vor lansa 650 de baloane, de pe Esplanadă. La deschiderea din fața Primăriei, programată de la ora 10.00, participanții vor primi cocarde aniversare, steaguri și insigne cu mesajul „Slatina 650”. Steagurile și insignele se vor distribui și mâine seară, la concertul Amnei și al Trupei Holograf.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018