Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: 17 străzi, pe listă pentru asfaltare
17.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2793

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a finalizat documentația premergătoare pentru asfaltarea mai multor străzi din Slatina, dar și a unei parcări, în cartierul Eugen Ionescu. Alice Botez, Dinu Lipatti, dar și Aleea Castanilor și Aleea Bradului vor fi printre primele modernizate. Lista cu obiectivele de investiții, cu tot cu sumele necesare realizării lor, va fi supusă aprobării Consiliului Local.


 Studiile de fezabilitate, documente în lipsa cărora nu se poate realiza nicio investiției din bani publici, sunt gata pentru asfaltarea mai multor străzi din Slatina. Acestea cuprind sumele de bani necesare derulării fiecărui proiect de modernizare. Autoritățile au inclus în lista de priorități pentru anul acesta 17 străzi, o parcare în cartierul Eugen Ionescu și refacerea trotuarelor pe Aleea Muncii. Iată lista completă, făcută publică de reprezentanții Primăriei Slatina.
Dinu Lipatti
Emanoil Ionescu
Jianu
Ion Moroșanu
Horia
Griviței
Aleea Castanilor
Aleea Tineretului
Aleea Bradului
Zorilor
Vișinilor
Prunilor
Ogrăzii
Nucului
Lacului
Islazului
Boiangiului
Amenajare parcare cartier Eugen Ionescu
Reabilitare trotuare, zona Aleea Muncii
Potrivit reprezentanților Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public, prima care va intra în reabilitare va fi strada Alice Botez, care a primit deja aprobarea consiliului local. Pe lista de priorități mai sunt parcarea din cartierul Eugen Ionescu, Aleea Castanilor și Aleea Bradului, dar și Griviței, Ion Moroșanu, Dinu Lipatti și Islazului. Autoritățile își propun să asfalteze cât mai multe din cele 17 străzi de pe lista care va fi supusă aprobării Consiliului Local. Următorul demers este cel de derulare a licitației pentru stabilirea proiectantului și firmei care va executa lucrările. Aceste etape vor putea fi parcurse abia după aprobarea bugetului local pentru anul în curs, care va avea loc, cel mai probabil, luna viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE