Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Postezi cu #slatina650, poți câștiga
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1043

Primăria Slatina îi provoacă pe toți cei care vor să transmită un mesaj de zilele orașului la competiție. Începe concursul #slatina650, desfășurat în mediul virtual, în cadrul căruia orice persoană, în orice colț al lumii s-ar afla, poate să transmită gândurile sau fotografiile cu si despre Slatina. La sfârșitul fiecărei postări trebuie să apară neapărat #slatina650.


 După lansarea site-ului www.slatina650.ro, Primăria Slatina anunță astăzi startul unei competiții on-line, #slatina650.
Toate mesajele cu #slatina650 vor fi centralizate în comunitatea on-line a celor care sărbătoresc, între 20 și 24 ianuarie, împreună cu autoritățile, Zilele Slatinei.
Toate detaliile competiției on-line #slatina 650 pot fi studiate de participanți pe site-ul lansat recent. Tot aici, vizitatorii vor găsi informații importante despre oraș și personalitățile sale, dar și o galerie foto generoasă, cu Slatina veche și nouă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018