Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
O nouă campanie pentru tichete sociale
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 795

Primăria Slatina anunță startul unei noi campanii de depunere a cererilor pentru tichetele sociale care vor ajunge la beneficiari înainte de Paște. Solicitările se depun în perioada 15 ianuarie-28 februarie, la toate cele zece puncte de distribuire deschise și în campaniile anterioare.


 Vor beneficia în continuare de tichete sociale în valoare de 100 de lei persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mici. În cazul vârstnicilor, plafonul de venituri s-a mărit, de la 1.000 lei lunar, cât a fost până acum, la 1.200 lei. Cu această măsură, autoritățile își doresc să vină în sprijinul a cât mai mulți pensionari, prin acordarea bonurilor valorice de Paște și de Crăciun.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018