Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Invitați să plătească ratele pentru reabilitare
12.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3677

Slătinenii care au de achitat contribuția pentru reabilitarea termică a blocurilor pe anul acesta sunt așteptați de luni, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii. 4.200 de slătineni, ale căror blocuri au fost anvelopate prin programul guvernamental sunt pe lista contribuabililor care trebuie să își achite anual ratele. Lor li se vor adăuga locuitorii din alte șapte blocuri, reabilitate cu fonduri europene, care vor fi în plată în curând.


 Locuitorii blocurilor reabilitate termic prin programul guvernamental își pot plăti contribuția pentru anul acesta începând de săptămâna viitoare, anunță reprezentanții Direcției Administrarea Patrimoniului.
Sunt peste 4.000 de slătineni care au beneficiat de reabilitarea termică a imobilelor în care locuiesc, dar și de facilitatea oferită de municipalitate; cea de a plăti în rate contribuția lor la lucrările de izolație. Chiar și în aceste condiții, aproximativ 200 dintre beneficiarii programului de anvelopare nu și-au plătit ratele.
În curând, vor fi înștiințați că trebuie să își achite taxele pentru reabilitare și slătinenii care locuiesc în șapte imobile reabilitate pe fonduri europene.
Pentru blocurile reabilitate pe fonduri europene, rata anuală se poate achita în două tranșe, prima până la 31 martie, iar cealaltă până pe 30 septembrie. În cazul slătinenilor ale căror blocuri au fost anvelopate cu sprijinul Guvernului, rata se achită într-o singură tranșă, până la data de 15 decembrie, pentru anul în curs.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018