Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au grijă și de oamenii străzii
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1343

Lucrările la noua clădire în care vor fi adăpostiți oamenii străzii, în zilele geroase, sunt în toi. Investiția, susținută din bugetul Consiliului Local Slatina, ar trebui să fie gata în luna martie, dacă și vremea va fi favorabilă. Imobilul va avea patru dormitoare și va fi parte integrantă a Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală de pe strada Nicolae Bălcescu.


Persoanele fără adăpost din Slatina vor beneficia de condiții mai bune de cazare, în zilele geroase, odată cu ridicarea clădirii noi aflate în partea de jos a orașului, în spatele Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală, gestionat de Direcția de Protecție și Asistență Socială.
Accesul în noul imobil se va face prin centrul de igienă, beneficiarii ajungând în dormitoare abia după ce vor trece pe la dușuri și vor fi verificați de un asistent medical.
Clădirea nouă, cu cele patru dormitoare care îi vor găzdui pe oamenii fără adăpost este construită din fonduri de la bugetul local. Valoarea investiției este de aproximativ 350.000 lei.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018