Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apărarea de inundații, o prioritate pentru SGA Olt
10.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 130

Monitorizează în permanență zonele în care au avut loc inundații în trecut și caută resurse pentru a executa noi lucrări de apărare. Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt au o listă cu proiecte de investiții, aflate în diferite stadii de execuție, pentru care solicită finanțare de la bugetul de stat. Regularizarea Oltețului, la Iancu Jianu, se va finaliza anul acesta.


Chiar dacă inundațiile nu au mai creat mari probleme în județ, în ultimul an, Sistemul de Gospodărire a Apelor continuă să promoveze mai multe proiecte de apărare, astfel încât, pe viitor, efectele revărsării apelor să fie diminuate considerabil. O investiție începută în 2009, care se va încheia anul acesta, este regularizarea Oltețului, la Iancu Jianu.

O investiție importantă, care va apăra Balșul de revărsarea apelor, are nevoie de finanțare pentru elaborarea proiectului tehnic și apoi pentru execuție.
Pe lista de investiții pentru apărarea de inundații mai sunt și alte lucrări, cu studii de fezabilitate elaborate, avizate, cu indicatori tehnico-economici aprobați.
Tot în stadiu avansat din punct de vedere al documentației sunt regularizarea pârâului Cungrea, pe sectorul Dobroteasa-Sâmburești și regularizarea pârâului Milcov, din comuna Milcov.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018