Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Consiliul Județean Olt a premiat excelența în sport
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 676

Sportivi și antrenori din județul Olt, care pe parcursul anului competițional 2017 au obținut rezultate deosebite la Campionatele Mondiale, Europene și Balcanice, au fost premiați cu sume de bani de Consiliul Județean Olt. Valoarea totală a premiilor oferite este de aproape 60.000 de lei.


 Centrul Cultural „Eugen Ionescu” a găzduit ieri după-amiază prima ediție a Galei Excelenței în Sport. Consiliul Județean este instituția care a premiat cei mai buni sportivi olteni din 2017. La eveniment au participat președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședintele Ioan Ciugulea, dar și mai mulți consilieri județeni.
Cele mai bune rezultate care au dus sportul oltean peste hotare au fost obținute de tenismena de la CSM Slatina, Adina Diaconu. Pentru performanța remarcabilă, Adina și antrenorul Petre Arnăutu au primit din partea Consiliului Județean câte 5.000 de lei.
Printre cei 28 de sportivi olteni premiați de Consiliul Județean în prima ediție a Galei Excelenței în Sport se numără pugilista Alexandra Gheorghe, atleții Daniel Budin, Pavel Nichituș, Marius Șerban, tenismenele Irina Ciobanu, Andreea Hudușan și Daniela Bărzoi. Răzvan Bățăgui, un alt sportiv premiat, iubitor al sporturilor nautice s-a remarcat la Campionatul European de kaiac-canoe. De asemenea, Oltul a fost în top și la fotbal, prin câștigarea turneului international „FOOTBALL CUP Barcelona” de către echipa Athletic Slatina. Cu toții au primit din partea instituției oltene premii consistente în bani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018