Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracal: Investiții prioritare în 2018
08.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 262

Investițiile în infrastructură sunt o prioritate pentru administrația din Caracal, în 2018. În curând va fi dată în folosință centura municipiului, lucrare realizată de Ministerul Transporturilor. Tot anul acesta vor începe și lucrările la centura de nord, un drum de aproximativ doi kilometri, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 2018 este și anul în care se dă startul investițiilor în rețelele de utilități, Caracalul având alocată suma de 32 de milioane de euro în acest scop.


 Centura ocolitoare a Caracalului, investiție realizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din subordinea Ministerului Transporturilor va fi dată în folosință în această primăvară. Între timp, autoritățile din Caracal au mai depus un proiect pentru realizarea unui drum care va ocoli municipiul, prin zona de Nord.
Atunci când cele două șosele ocolitoare vor fi date în folosință, mașinile de mare tonaj nu vor mai circula prin oraș, iar autoritățile nu vor investi în repararea drumurilor degradate de traficul greu. În plus, Caracalul va deveni un oraș mai atractiv pentru investitori.
Alte proiecte de infrastructură rutieră vor demara la Caracal, după finalizarea lucrărilor la rețele de utilități. În acest sens, un proiect important, în valoare de 32 de milioane de euro, derulat prin intermediul Companiei de Apă, stă să înceapă.
La Caracal, toate proiectele care vizează modernizarea unor străzi vor fi gândite astfel încât să fie finalizate mai întâi rețelele de utilități, apoi începută asfaltarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018