Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Caracal: Investiții prioritare în 2018
08.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 224

Investițiile în infrastructură sunt o prioritate pentru administrația din Caracal, în 2018. În curând va fi dată în folosință centura municipiului, lucrare realizată de Ministerul Transporturilor. Tot anul acesta vor începe și lucrările la centura de nord, un drum de aproximativ doi kilometri, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 2018 este și anul în care se dă startul investițiilor în rețelele de utilități, Caracalul având alocată suma de 32 de milioane de euro în acest scop.


 Centura ocolitoare a Caracalului, investiție realizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din subordinea Ministerului Transporturilor va fi dată în folosință în această primăvară. Între timp, autoritățile din Caracal au mai depus un proiect pentru realizarea unui drum care va ocoli municipiul, prin zona de Nord.
Atunci când cele două șosele ocolitoare vor fi date în folosință, mașinile de mare tonaj nu vor mai circula prin oraș, iar autoritățile nu vor investi în repararea drumurilor degradate de traficul greu. În plus, Caracalul va deveni un oraș mai atractiv pentru investitori.
Alte proiecte de infrastructură rutieră vor demara la Caracal, după finalizarea lucrărilor la rețele de utilități. În acest sens, un proiect important, în valoare de 32 de milioane de euro, derulat prin intermediul Companiei de Apă, stă să înceapă.
La Caracal, toate proiectele care vizează modernizarea unor străzi vor fi gândite astfel încât să fie finalizate mai întâi rețelele de utilități, apoi începută asfaltarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018