Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
13 blocuri reabilitate pe fonduri europene
07.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1285

Cu documentația completă, balcoane și șarpante construite legal, încă 13 blocuri din Slatina vor beneficia de reabilitare pe fonduri europene, anunță reprezentanții primăriei. Acum este în derulare licitația pentru realizarea studiilor de fezabilitate, lucrările efective urmând să înceapă, cel mai probabil, la primăvară. Pentru celelalte imobile, care nu respectă condițiile de înscriere în programul european, autoritățile caută alte surse de finanțare.


Vești bune pentru locuitorii a 13 blocuri din Slatina, care respectă toate condițiile pentru a fi înscrise în programul de reabilitare pe fonduri europene. Autoritățile au început procedura de desemnare a unei firme care să realizeze studiile preliminare lucrărilor de anvelopare.
Asociațiile de proprietari au depus solicitările, cu tot cu documentele necesare înscrierii în programul de reabilitare, la Direcția de Administrare a Patrimoniului. Iată care sunt imobilele înscrise pe listă:
Bulevardul A.I. Cuza, blocurile D10, D 12, D19
Bulevardul A.I. Cuza, blocurile S7, S14, S17, S19
Bulevardul A.I. Cuza, blocul V 31
Bulevardul Nicolae Titulescu, blocurile 8 și 24
Strada Arinului, blocul B10
Strada Tunari, blocul 5
Strada Artileriei, blocul 3

După desemnarea firmei care va face studiul de fezabilitate la lucrările de reabilitare, va fi semnat și contractul de finanțare pe fonduri europene.
Pentru blocurile nereabilitate care mai au încă șarpante sau balcoane neautorizate, autoritățile caută alte soluții de finanțare.
În afară de aceste 13 blocuri, mai sunt încă 46 care au primit aprobare din partea Consiliului Local pentru a fi incluse într-un program de reabilitare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE