Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Licitație amânată pentru deșeuri
06.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 224

Consiliul Județean Olt a cerut prelungirea termenului de depunere a ofertelor pentru serviciile de management al deșeurilor.


Câteva firme interesate să participe la licitație au contestat caietul de sarcini, iar autoritățile au hotărât să aștepte mai întâi verdictul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, astfel încât procedura să nu fie blocată și reluată. Noul termen a fost stabilit pe 15 decembrie, la ora 12.00. Consiliul Județean caută firma sau firmele care să colecteze gunoiul din tot județul și să asigure funcționarea haldei ecologie de la Bălteni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018