Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Licitație amânată pentru deșeuri
06.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 216

Consiliul Județean Olt a cerut prelungirea termenului de depunere a ofertelor pentru serviciile de management al deșeurilor.


Câteva firme interesate să participe la licitație au contestat caietul de sarcini, iar autoritățile au hotărât să aștepte mai întâi verdictul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, astfel încât procedura să nu fie blocată și reluată. Noul termen a fost stabilit pe 15 decembrie, la ora 12.00. Consiliul Județean caută firma sau firmele care să colecteze gunoiul din tot județul și să asigure funcționarea haldei ecologie de la Bălteni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018