Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Consiliul Județean împarte bani
04.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1971

Majoritatea primăriilor de comune și două de orașe primesc bani din fondul de rezervă al Consiliului Județean. Sumele au fost alocate, în mare parte, pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile, dar și pentru cofinanțarea unor proiecte realizate pe fonduri europene. Valoarea totală a sprijinului financiar repartizat de instituția județeană este de 6,5 milioane de lei.


Consilierii județeni s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe un proiect prin care 101 primării primesc sprijin financiar din partea Consiliului Județean. Banii provin din economii realizate în bugetul județului, în anumite domenii.
Fondurile au fost alocate în funcție de solicitările venite din partea primăriilor, explică reprezentanții Consiliului Județean.
Primăria Drăgănești Olt a primit 200.000 lei, iar Piatra Olt 100.000. Printre primăriile din mediul rural cu cele mai mari sume alocate în ședința de astăzi sunt cele de la Cârlogani, Clieni și Oboga, cu câte 200.000 lei, dar și Colonești, Curtișoara, Strejești, cu câte 150.000 lei. Suma totală repartizată celor 101 localități este de 6,5 milioane lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018