Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Consiliul Județean împarte bani
04.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1977

Majoritatea primăriilor de comune și două de orașe primesc bani din fondul de rezervă al Consiliului Județean. Sumele au fost alocate, în mare parte, pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile, dar și pentru cofinanțarea unor proiecte realizate pe fonduri europene. Valoarea totală a sprijinului financiar repartizat de instituția județeană este de 6,5 milioane de lei.


Consilierii județeni s-au reunit astăzi, în ședință extraordinară, să aprobe un proiect prin care 101 primării primesc sprijin financiar din partea Consiliului Județean. Banii provin din economii realizate în bugetul județului, în anumite domenii.
Fondurile au fost alocate în funcție de solicitările venite din partea primăriilor, explică reprezentanții Consiliului Județean.
Primăria Drăgănești Olt a primit 200.000 lei, iar Piatra Olt 100.000. Printre primăriile din mediul rural cu cele mai mari sume alocate în ședința de astăzi sunt cele de la Cârlogani, Clieni și Oboga, cu câte 200.000 lei, dar și Colonești, Curtișoara, Strejești, cu câte 150.000 lei. Suma totală repartizată celor 101 localități este de 6,5 milioane lei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018