Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția vrea mai multă autoritate
14.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 814

Infracțiuni noi pentru ultraj, dar și creșterea amenzilor pentru refuzul de legitimare, sunt noile propuneri legislative, pentru întărirea autorității polițiștilor. Proiectul de lege se află în dezbatere publică și încă mai pot fi făcute propuneri privind activitatea poliției. Ministerul Afacerilor Interne cere închisoarea pe viață pentru uciderea unui polițist.


 Mai mult respect și protecție pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne. Sunt propunerile aflate în dezbatere publică pentru modificarea legislației în domeniul ordinii și siguranței publice. Reprezentanții Poliției Olt au prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, modificările avute în vedere și cum îi vor ajuta acestea, atât pe polițiști, cât și pe cetățeni.
O altă propunere de modificare se referă la agresiunile asupra lucrătorilor MAI. Dacă, în prezent, uciderea unui polițist este pedepsită cu închisoarea până la 30 de ani, în noul proiect se cere închisoare pe viață.
Este propusă și creșterea valorii sancțiunilor contravenționale. Pentru refuzul legitimării, va crește sancțiunea de la 100 - 500 de lei, cât este în prezent, până la 500 - 1.500 de lei.
Conferința de presă privind propunerile de modificare a legislației, dar și alte aspecte din activitatea poliției o puteți urmări în această seară, la emisiunea Perfectul Simplu, de la Olt Tv, cu începere de la ora 20.20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024