Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sărbători de poveste, la Slatina
13.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5593

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.


Slatina intră în lumea de basm a Sărbătorilor de iarnă în prima zi din decembrie. Cu Esplanada decorată și luminată, se deschide Târgul de Crăciun.
Spectacole de colinde vor fi în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe copii în căsuța sa fermecată.
Până atunci, pe Esplanadă vor fi instalate 20 de căsuțe din lemn pentru comercianți, astfel că vor dispărea toate tarabele improvizate din anii trecuți. Astfel, Direcția Administrarea Patrimoniului se va ocupa să achiziționeze zece căsuțe noi, care se adaugă ca celelalte zece care au fost și în anii trecuți.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public sunt pe ultima sută de metri cu amenajarea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun va fi decorat cu instalații 3D și un tunel luminos, achiziționate anul acesta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018