Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbători de poveste, la Slatina
12.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5964

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.


Slatina intră în lumea de basm a Sărbătorilor de iarnă în prima zi din decembrie. Cu Esplanada decorată și luminată, se deschide Târgul de Crăciun.
Spectacole de colinde vor fi în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe copii în căsuța sa fermecată.
Până atunci, pe Esplanadă vor fi instalate 20 de căsuțe din lemn pentru comercianți, astfel că vor dispărea toate tarabele improvizate din anii trecuți. Astfel, Direcția Administrarea Patrimoniului se va ocupa să achiziționeze zece căsuțe noi, care se adaugă ca celelalte zece care au fost și în anii trecuți.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public sunt pe ultima sută de metri cu amenajarea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun va fi decorat cu instalații 3D și un tunel luminos, achiziționate anul acesta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE