Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sărbători de poveste, la Slatina
13.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 5580

O lună magică, în care luminile festive vor împodobi orașul, colindele vor răsuna în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va întâmpina pe copii în căsuța lui de pe Esplanadă. Asta îi așteaptă pe slătineni, începând cu 1 Decembrie, când se deschide Târgul de Crăciun. Momentul festiv va fi marcat printr-un concert susținut de Ducu Bertzi și formația sa. În săptămâna dinaintea Nașterii Domnului, Moș Crăciun va porni și cu trăsura prin oraș, să împartă cadouri la toți copiii, iar Narcisa Suciu ne va încânta cu colindele ei.


Slatina intră în lumea de basm a Sărbătorilor de iarnă în prima zi din decembrie. Cu Esplanada decorată și luminată, se deschide Târgul de Crăciun.
Spectacole de colinde vor fi în fiecare seară, iar Moș Crăciun îi va aștepta pe copii în căsuța sa fermecată.
Până atunci, pe Esplanadă vor fi instalate 20 de căsuțe din lemn pentru comercianți, astfel că vor dispărea toate tarabele improvizate din anii trecuți. Astfel, Direcția Administrarea Patrimoniului se va ocupa să achiziționeze zece căsuțe noi, care se adaugă ca celelalte zece care au fost și în anii trecuți.
Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public sunt pe ultima sută de metri cu amenajarea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun va fi decorat cu instalații 3D și un tunel luminos, achiziționate anul acesta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018