Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fără sensuri unice pe Libertății și Cornișei?
10.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2389

Circulație în ambele sensuri pe Libertății și Cornișei, păstrarea sensului unic pe strada Primăverii. Aceste prevederi sunt cuprinse într-un proiect aflat în consultare publică pe site-ul Primărie Slatina. Cetățenii pot studia propunerile autorităților și pot vota „pentru” sau „împotriva” acestor modificări. Înainte de decizia finală se va efectua însă un studiu de trafic, iar cetățenii din zonele vizate vor fi chemați să își spună punctul de vedere.


 Ar fi mai bine fără sensuri unice pe străzile Libertății și Cornișei din Slatina? Cetățenii sunt invitați de autorități să studieze această variantă de trafic și să își spună punctul de vedere, într-un sondaj de opinie. Toate detaliile legate de modificările care s-ar impune dacă s-ar reveni la circulația în ambele sensuri pe cele două străzi sunt prezentate la secțiunea „Consultare publică”, pe site-ul Primăriei Slatina.
Modificările se referă, mai exact, la străzile Cornișei și Libertății, în prezent străzi cu sens unic. Autoritățile îi întreabă pe cetățeni dacă susțin circulația în ambele sensuri, pe cele două rute, astfel:
Ieșirea spre municipiul Pitești se va desfășura pe două trasee
- Magazinul Universal Oltul – Bulevardul A. I. Cuza – Strada Libertății – Strada Cornișei
- Magazinul Universal Oltul – Bulevardul A. I. Cuza – Strada Primăverii – Strada Cornișei, traseul actual
Pentru a fi puse în aplicare, aceste modificări presupun și alte modificări în trafic. Astfel, pe Unirii ar trebui să se circule în ambele sensuri, iar timpii semafoarelor se vor modifica. De asemenea, în intersecțiile Bulevardului A. I Cuza cu Libertății și Strada Cireașov cu strada Strada Cornișei se va amenaja câte o insulă pentru staționarea pietonilor până la apariția culorii verde a semaforului. Strada Primăverii rămâne, în continuare, stradă cu sens unic. Sondajul de opinie va rămâne pe site-ul Primăriei Slatina toată luna noiembrie. Apoi, dacă rezultatul lui va arăta că oamenii vor desființarea sensurilor unice, se va face un studiu de trafic în acest sens. Iar cetățenii care locuiesc pe cele două străzi vor fi chemați la dezbatere publică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018