Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispensar modernizat la Brâncoveni
09.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 253

Starea bună de sănătate a populației trebuie să fie bunul cel mai de preț al unei comunități locale. Acest deziderat este și unul dintre principalele obiective de pe agenda edilului comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu. Este vorba despre reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a dispensarului uman și aducerea unor medici specialiști în localitate.


Brâncoveni este una dintre localitățile județului Olt care au primit finanțarea proiectelor de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Astfel, dispensarul medical uman din localitate va intra în reabilitare și modernizare completă, în primăvara anului viitor.
În acest moment, în dispensarul comunal își desfășoară activitatea doi medici de familie și un stomatolog. Primarul din localitate își dorește ca după finalizarea lucrărilor să poată să aducă și medici specialiști.
Valoarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere dispensar medical uman” este de 690.000 de lei.

 

brancoveni dispensar pndl
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018