Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispensar modernizat la Brâncoveni
09.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 243

Starea bună de sănătate a populației trebuie să fie bunul cel mai de preț al unei comunități locale. Acest deziderat este și unul dintre principalele obiective de pe agenda edilului comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu. Este vorba despre reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a dispensarului uman și aducerea unor medici specialiști în localitate.


Brâncoveni este una dintre localitățile județului Olt care au primit finanțarea proiectelor de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Astfel, dispensarul medical uman din localitate va intra în reabilitare și modernizare completă, în primăvara anului viitor.
În acest moment, în dispensarul comunal își desfășoară activitatea doi medici de familie și un stomatolog. Primarul din localitate își dorește ca după finalizarea lucrărilor să poată să aducă și medici specialiști.
Valoarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere dispensar medical uman” este de 690.000 de lei.

 

brancoveni dispensar pndl
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018