Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Dispensar modernizat la Brâncoveni
09.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 236

Starea bună de sănătate a populației trebuie să fie bunul cel mai de preț al unei comunități locale. Acest deziderat este și unul dintre principalele obiective de pe agenda edilului comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu. Este vorba despre reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a dispensarului uman și aducerea unor medici specialiști în localitate.


Brâncoveni este una dintre localitățile județului Olt care au primit finanțarea proiectelor de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Astfel, dispensarul medical uman din localitate va intra în reabilitare și modernizare completă, în primăvara anului viitor.
În acest moment, în dispensarul comunal își desfășoară activitatea doi medici de familie și un stomatolog. Primarul din localitate își dorește ca după finalizarea lucrărilor să poată să aducă și medici specialiști.
Valoarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere dispensar medical uman” este de 690.000 de lei.

 

brancoveni dispensar pndl
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018