Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dispensar modernizat la Brâncoveni
09.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 250

Starea bună de sănătate a populației trebuie să fie bunul cel mai de preț al unei comunități locale. Acest deziderat este și unul dintre principalele obiective de pe agenda edilului comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu. Este vorba despre reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a dispensarului uman și aducerea unor medici specialiști în localitate.


Brâncoveni este una dintre localitățile județului Olt care au primit finanțarea proiectelor de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Astfel, dispensarul medical uman din localitate va intra în reabilitare și modernizare completă, în primăvara anului viitor.
În acest moment, în dispensarul comunal își desfășoară activitatea doi medici de familie și un stomatolog. Primarul din localitate își dorește ca după finalizarea lucrărilor să poată să aducă și medici specialiști.
Valoarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere dispensar medical uman” este de 690.000 de lei.

 

brancoveni dispensar pndl
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018