Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Dispensar modernizat la Brâncoveni
09.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 221

Starea bună de sănătate a populației trebuie să fie bunul cel mai de preț al unei comunități locale. Acest deziderat este și unul dintre principalele obiective de pe agenda edilului comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu. Este vorba despre reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a dispensarului uman și aducerea unor medici specialiști în localitate.


Brâncoveni este una dintre localitățile județului Olt care au primit finanțarea proiectelor de sănătate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Astfel, dispensarul medical uman din localitate va intra în reabilitare și modernizare completă, în primăvara anului viitor.
În acest moment, în dispensarul comunal își desfășoară activitatea doi medici de familie și un stomatolog. Primarul din localitate își dorește ca după finalizarea lucrărilor să poată să aducă și medici specialiști.
Valoarea proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere dispensar medical uman” este de 690.000 de lei.

 

brancoveni dispensar pndl

Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017