Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contract european cu Loctrans
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 998

Primăria Slatina va încheia un nou contract cu firma care asigură transportul public de călători, Loctrans Slatina. Acesta are la bază și un studiu realizat de o firmă specializată, care a analizat toată activitatea societății de transport. Noul model de contract, realizat în concordanță cu legislația europeană în domeniu, este postat pe site-ul Primăriei Slatina, pentru a fi studiat. De asemenea, persoanele interesate pot veni cu propuneri de modificare.


Loctrans va efectua în continuare transportul public de călători, în Slatina, dar în baza unui nou contract, armonizat cu directivele Uniunii Europene în acest domeniu. Mai întâi, autoritățile au realizat, cu ajutorul unei societăți specializate, un studiu amplu de analiză a activității desfășurate de Loctrans. Acesta, cu tot cu modelul de contract, sunt postate pe site-ul Primăriei Slatina, la rubrica „Informații de interes public”, secțiunea „Transparență decizională”.
Pe lângă aceste modificări de ordin legislativ, la noul contract sunt atașate și date concrete, referitoare la numărul de rute, programul autobuzelor, numărul de călători și tarifele practicate. Astfel, cetățenii pot analiza toate aceste informații și pot veni cu propuneri de modificare în activitatea Loctrans.
Analiza realizată de autorități înainte de înnoirea contractului cu Loctrans face parte dintr-un studiu de mobilitate, un demers absolut necesar pentru accesarea fondurilor europene în domeniul infrastructurii rutiere.
 

loctrans contract studiu de trafic
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018