Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contract european cu Loctrans
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 989

Primăria Slatina va încheia un nou contract cu firma care asigură transportul public de călători, Loctrans Slatina. Acesta are la bază și un studiu realizat de o firmă specializată, care a analizat toată activitatea societății de transport. Noul model de contract, realizat în concordanță cu legislația europeană în domeniu, este postat pe site-ul Primăriei Slatina, pentru a fi studiat. De asemenea, persoanele interesate pot veni cu propuneri de modificare.


Loctrans va efectua în continuare transportul public de călători, în Slatina, dar în baza unui nou contract, armonizat cu directivele Uniunii Europene în acest domeniu. Mai întâi, autoritățile au realizat, cu ajutorul unei societăți specializate, un studiu amplu de analiză a activității desfășurate de Loctrans. Acesta, cu tot cu modelul de contract, sunt postate pe site-ul Primăriei Slatina, la rubrica „Informații de interes public”, secțiunea „Transparență decizională”.
Pe lângă aceste modificări de ordin legislativ, la noul contract sunt atașate și date concrete, referitoare la numărul de rute, programul autobuzelor, numărul de călători și tarifele practicate. Astfel, cetățenii pot analiza toate aceste informații și pot veni cu propuneri de modificare în activitatea Loctrans.
Analiza realizată de autorități înainte de înnoirea contractului cu Loctrans face parte dintr-un studiu de mobilitate, un demers absolut necesar pentru accesarea fondurilor europene în domeniul infrastructurii rutiere.
 

loctrans contract studiu de trafic
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018