Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contract european cu Loctrans
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1008

Primăria Slatina va încheia un nou contract cu firma care asigură transportul public de călători, Loctrans Slatina. Acesta are la bază și un studiu realizat de o firmă specializată, care a analizat toată activitatea societății de transport. Noul model de contract, realizat în concordanță cu legislația europeană în domeniu, este postat pe site-ul Primăriei Slatina, pentru a fi studiat. De asemenea, persoanele interesate pot veni cu propuneri de modificare.


Loctrans va efectua în continuare transportul public de călători, în Slatina, dar în baza unui nou contract, armonizat cu directivele Uniunii Europene în acest domeniu. Mai întâi, autoritățile au realizat, cu ajutorul unei societăți specializate, un studiu amplu de analiză a activității desfășurate de Loctrans. Acesta, cu tot cu modelul de contract, sunt postate pe site-ul Primăriei Slatina, la rubrica „Informații de interes public”, secțiunea „Transparență decizională”.
Pe lângă aceste modificări de ordin legislativ, la noul contract sunt atașate și date concrete, referitoare la numărul de rute, programul autobuzelor, numărul de călători și tarifele practicate. Astfel, cetățenii pot analiza toate aceste informații și pot veni cu propuneri de modificare în activitatea Loctrans.
Analiza realizată de autorități înainte de înnoirea contractului cu Loctrans face parte dintr-un studiu de mobilitate, un demers absolut necesar pentru accesarea fondurilor europene în domeniul infrastructurii rutiere.
 

loctrans contract studiu de trafic
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018