Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Contract european cu Loctrans
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 964

Primăria Slatina va încheia un nou contract cu firma care asigură transportul public de călători, Loctrans Slatina. Acesta are la bază și un studiu realizat de o firmă specializată, care a analizat toată activitatea societății de transport. Noul model de contract, realizat în concordanță cu legislația europeană în domeniu, este postat pe site-ul Primăriei Slatina, pentru a fi studiat. De asemenea, persoanele interesate pot veni cu propuneri de modificare.


Loctrans va efectua în continuare transportul public de călători, în Slatina, dar în baza unui nou contract, armonizat cu directivele Uniunii Europene în acest domeniu. Mai întâi, autoritățile au realizat, cu ajutorul unei societăți specializate, un studiu amplu de analiză a activității desfășurate de Loctrans. Acesta, cu tot cu modelul de contract, sunt postate pe site-ul Primăriei Slatina, la rubrica „Informații de interes public”, secțiunea „Transparență decizională”.
Pe lângă aceste modificări de ordin legislativ, la noul contract sunt atașate și date concrete, referitoare la numărul de rute, programul autobuzelor, numărul de călători și tarifele practicate. Astfel, cetățenii pot analiza toate aceste informații și pot veni cu propuneri de modificare în activitatea Loctrans.
Analiza realizată de autorități înainte de înnoirea contractului cu Loctrans face parte dintr-un studiu de mobilitate, un demers absolut necesar pentru accesarea fondurilor europene în domeniul infrastructurii rutiere.
 

loctrans contract studiu de trafic
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018