Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
After school la Verguleasa
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 545

Proiect inedit pentru copiii din comuna Verguleasa. Autoritățile locale au investit în educație și au implementat un sistem de învățământ de tip after school. Proiectul este destinat comunității de etnie romă. 81 de copii beneficiază de această formă de învățământ, care există în puține localități din județul Olt din în mediul rural.


 Un proiect cu fonduri europene, o clădire reabilitată și modernizată și multă ambiție. Așa a pus la punct primarul din Verguleasa o formă de învățământ de tip after schol, pentru copiii din localitate.
Pentru a demara proiectul, primarul a reabilitat o clădire veche, ce aparținea fostului CAP, a modernizat-o, iar copiii și cadrele didactice se bucură acum de cele mai bune condiții.
Doar câteva localități din mediul rural beneficiază de această formă de învățământ. Pentru că proiectul are succes, actvitatea tip after school va continua și în anii următori, aceasta fiind și una dintre condițiile prevăzute pentru implementare, de partenerii de proiect. În prezent, finanțarea este asigurată de Consiliul Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018