Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
After school la Verguleasa
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 551

Proiect inedit pentru copiii din comuna Verguleasa. Autoritățile locale au investit în educație și au implementat un sistem de învățământ de tip after school. Proiectul este destinat comunității de etnie romă. 81 de copii beneficiază de această formă de învățământ, care există în puține localități din județul Olt din în mediul rural.


 Un proiect cu fonduri europene, o clădire reabilitată și modernizată și multă ambiție. Așa a pus la punct primarul din Verguleasa o formă de învățământ de tip after schol, pentru copiii din localitate.
Pentru a demara proiectul, primarul a reabilitat o clădire veche, ce aparținea fostului CAP, a modernizat-o, iar copiii și cadrele didactice se bucură acum de cele mai bune condiții.
Doar câteva localități din mediul rural beneficiază de această formă de învățământ. Pentru că proiectul are succes, actvitatea tip after school va continua și în anii următori, aceasta fiind și una dintre condițiile prevăzute pentru implementare, de partenerii de proiect. În prezent, finanțarea este asigurată de Consiliul Județean Olt.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018