Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
After school la Verguleasa
08.11.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 540

Proiect inedit pentru copiii din comuna Verguleasa. Autoritățile locale au investit în educație și au implementat un sistem de învățământ de tip after school. Proiectul este destinat comunității de etnie romă. 81 de copii beneficiază de această formă de învățământ, care există în puține localități din județul Olt din în mediul rural.


 Un proiect cu fonduri europene, o clădire reabilitată și modernizată și multă ambiție. Așa a pus la punct primarul din Verguleasa o formă de învățământ de tip after schol, pentru copiii din localitate.
Pentru a demara proiectul, primarul a reabilitat o clădire veche, ce aparținea fostului CAP, a modernizat-o, iar copiii și cadrele didactice se bucură acum de cele mai bune condiții.
Doar câteva localități din mediul rural beneficiază de această formă de învățământ. Pentru că proiectul are succes, actvitatea tip after school va continua și în anii următori, aceasta fiind și una dintre condițiile prevăzute pentru implementare, de partenerii de proiect. În prezent, finanțarea este asigurată de Consiliul Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018