Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultima strigare pentru Drumul expres Craiova-Pitești
22.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2173

Firmele interesate să proiecteze și să execute lucrările pentru Drumul expres Craiova-Pitești au avut termen până astăzi să depună ofertele pentru tronsoanele 1 și 2 și până mâine pentru tronsoanele 3 și 4. Compania Națională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere va analiza fiecare ofertă până la jumătate lunii următoare. Abia apoi va fi desemnat câștigătorul lucrărilor.


 Potrivit informațiilor oferite de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la solicitarea Olt Tv, astăzi este ultima zi în care firmele mai pot depune oferte pentru tronsoanele 1 și 2 ale Drumului Expres Craiova-Pitești. Primul tronson va avea o lungime de 17 km și ar urma să fie construit între varianta de ocolire Nord a municipiului Craiova și limita județului Dolj. Acest prim tronson va traversa teritoriile administrative ale localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești. Cel de-al doilea tronson, format din două loturi, va avea o lungime de 39,85 de km și urmează să fie construit între limita judeţelor Dolj şi Olt şi limita judeţelor Olt şi Argeş. Acesta va traversa teritoriile localităţilor Balş, Bârza, Piatra- Olt, Slătioara, Ulmi, Slatina şi Valea Mare. Toate ofertele depuse pentru aceste două tronsoane vor fi analizate până pe data de 17 noiembrie. Mâine va expira și termenul de depunere a ofertelor pentru celelalte două tronsoane, în acest caz perioada de analiză a ofertelor fiind 18 noiembrie. O dată estimativă pentru începerea lucrărilor nu poate fi stabilită însă, anunță cei de la Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
„Având în vedere că data limita de depunere a ofertelor este 23
ofertelor estimată este 17.11.2017, respectiv 18.11.2017, cu posibilitatea prelungirii ei, vă comunicăm că numai după soluţionarea eventualelor contestaţii cu privire la rezultatul procedurii, Autoritatea Contractantă va putea semna contractele de lucrări, moment la care se poate estima în mod realist data de începere a lucrărilor”, explică cei de la CNAIR.
Fiecare contract de lucrări va avea o durată de minimum 96 de luni, începând cu data atribuirii contractului. Cea mai mare perioadă este reprezentată de garanție. Durata de execuție este de trei ani, din care un an de proiectare și doi ani de execuție efectivă. Perioada de garanție este între 60 și 84 de luni, în funcție de detaliile înscrise de fiecare participant în ofertă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE