Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții în cultură, la Curtișoara
15.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 272

Cei 60 de copii ai ansamblului „Flori de măr” din Curtișoara vor face repetiții și spectacole într-o clădire modernă, cu echipamente noi. Primăria a depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale un proiect de reabilitare a căminului cultural. Acum, autoritățile așteaptă să semneze contractul de finanțare pentru derularea investiției.


 Talentați, cu rezultate bune la concursuri, artiștii Ansambului „Flori de măr”, de la Curtișoara, merită o sală de spectacole pe măsură. Aceasta este ideea de la care au pornit reprezentanții primăriei, atunci când au decis să scrie un proiect de modernizare a căminului cultural din localitate.
Investiția în modernizarea căminului cultural din Curtișoara se ridică la aproape 480.000 euro, fondurile fiind alocate în totalitate din partea Uniunii Europene. Banii vor fi folosiți atât pentru reabilitarea clădirii, cât și pentru dotarea acesteia cu echipamente moderne pentru spectacole.
Proiectul este în faza de evaluare, în acest moment. După ce autoritățile din Curtișoara vor oferi toate clarificările solicitate de Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, va fi semnat și contractul de finanțare pentru această investiție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024