Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Față nouă pentru intrarea în Slatina
11.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 6251

Cu alei pavate, gazon și copaci, intrarea din Slatina dinspre Podul Olt capătă un aspect nou. Tot în partea de jos a orașului s-a refăcut și părculețul aflat lângă stația Peco. Lucrările de reamenajare a zonei sunt realizate de firma Consiliului Local, Dezvoltare Urbană Slatina, în regie proprie.


 Se fac ultimele lucrări de reamenajare a spațiilor verzi de la intrarea în Slatina, dinspre Podul Olt. Firma care se ocupă acum de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, are un proiect care va schimba complet aspectul acestei zone.
O altă zonă refăcută recent de oamenii de la Dezvoltare Urbană este cea din apropierea stației Peco, tot către marginea orașului. Și aici s-au făcut lucrări de înfrumusețare a spațiilor verzi și înlocuire a mobilierului stradal.

Lucrările de amenajare a acestor spații verzi, dar și cele pentru parcul aflat peste drum de Complexul „Vacanța“ sunt realizate în regie proprie de angajații firmei de spații verzi care aparține Consiliului Local Slatina.
Dezvoltare Urbană Slatina este firma înființată de Consiliul Local, pentru a se ocupa de spațiile verzi, locurile de joacă și fântânile arteziene din oraș. Activitatea ei este monitorizată de Direcția Administrarea Patrimoniului Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018