Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Față nouă pentru intrarea în Slatina
11.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 6240

Cu alei pavate, gazon și copaci, intrarea din Slatina dinspre Podul Olt capătă un aspect nou. Tot în partea de jos a orașului s-a refăcut și părculețul aflat lângă stația Peco. Lucrările de reamenajare a zonei sunt realizate de firma Consiliului Local, Dezvoltare Urbană Slatina, în regie proprie.


 Se fac ultimele lucrări de reamenajare a spațiilor verzi de la intrarea în Slatina, dinspre Podul Olt. Firma care se ocupă acum de spațiile verzi, Dezvoltare Urbană Slatina, are un proiect care va schimba complet aspectul acestei zone.
O altă zonă refăcută recent de oamenii de la Dezvoltare Urbană este cea din apropierea stației Peco, tot către marginea orașului. Și aici s-au făcut lucrări de înfrumusețare a spațiilor verzi și înlocuire a mobilierului stradal.

Lucrările de amenajare a acestor spații verzi, dar și cele pentru parcul aflat peste drum de Complexul „Vacanța“ sunt realizate în regie proprie de angajații firmei de spații verzi care aparține Consiliului Local Slatina.
Dezvoltare Urbană Slatina este firma înființată de Consiliul Local, pentru a se ocupa de spațiile verzi, locurile de joacă și fântânile arteziene din oraș. Activitatea ei este monitorizată de Direcția Administrarea Patrimoniului Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018